מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורמוניםדנה21/10/2009
קודם כל רציתי להגיד לכם שאתם ממש עוזרים עם התשובות שלכם , אין עליכם :)
ואני רוצה לספר לכם את הבעיה שלי . אני בת 19 כיום מכיתה ח' התחלתי להשמין, קיבלתי בכיתה ח' מחזור ועד היום לא סדיר היה זמנים שהיה סדיר שכל חודש מקבלת וזמנים שלא היו סדיר. חצי שנה הזה לא קיבלתי מחזור, והאמת שהשמנתי מאווד, עליתי למשקל 100 וגובה שלי 1.68 . ובקשר להורמונים שלי נראה לי אני צריכה טיפול הורמונאלי, כי קראתתי איפה שהוא שיש בעיות כשיש שיעור יתר בחזה ובפנים, ואי קבלת מחזור. ובדיוק קורה לי . הלכתי לרופא נשים הסברתי לו שלא קיבלתי חצי שנה ונתן לי כדורי דופוסטאן ל5 ימים , ושישי שעבר סיימתי את הכדורים ועדיין לא קיבלתי מחזור. אני רוצה לדעת מה הטיפול לסדר הורמונים ולקבל מחזור כל חודש , אמרו לי שכדורי דיאנה נגד היריון עוזר להורמונים אבל אני לא רוצה שבעתיד יהיו לי בעיות להיכנס להיריון. וכל פעם שאני עושה תור לרופא נשים זה לחודש-חודש וחצי הבא אז אני לא רוצה לחכות אשמח מאוד אם תענו לי בהקדם כי זה ממש מפריע לי :( וכואב לי הבטן כל הזמן , אם כדורי דיאנה יעזור ולא יפריע לי בעתיד להיכנס להיריון אז אלך לרופא משפחה קקרוב ואקח ממנו . ורציתי לדעת אם זה עוזר ומסדר הורמונים לכמה זמן לוקחים את הכדורים האלה? ורציתי גם לדעת אם אני מורידה מהמשקל ההורמונים יסתדרו. בבבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות , זה מכניס לדיכאון כל העניין הזה :(
אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אניה שלום
עדי מנחמי21/10/2009אין שום מחקר שהראה כי גלולות דיאנה פוגעות בפריון אך בודאי שכדאי להסדיר את המחזור ע"י דיקור סיני וצימחי מרפא.הורדה במשקל גם כן יכולה לתרום רבות,במידה וקיים עודף משקל משמעותי.יש טיפולים יעילים ברפואה הסינית לחדש מחזור,אך לפני כן תעשי שוב בדיקה מקיפה אצל רופא נשים.באתר שלי תוכלי למצוא חומר נוסף על הענין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
דנה21/10/2009אני פשוט צריכה לקבל מחזור ולעשות בדיקת הורמונים . רופא נשים נתן לי 2 מרשמים, כדי לקחת 2 חפיסות אם אני לא מקבלת , שישי שעבר סיימתי את הדופוסטון , אני יכולה להתחיל היום את החפיסה השנייה או לחכות עד היום העשירי לראות אם אני מקבלת? למרות שלא נראה לי אם לא קיבלתי עד עככשיו. אז יש מצב שאקבל מחזור אם אקח עוד חפיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
עדי מנחמי21/10/2009יתכן ותקבלי מחזור לאחר ההמשך אך השתדלי לא יותר מזה כדי לא להכביד על הגוף.אני בעד טיפול טבעי ,שאינו מזיק.צמחים כמו אנגליקה סינית יכולים לאזן הורמונלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
דנה21/10/2009אני לא ממש יודעת מה זה אז אני אשמח מאוד אם תסביר לי על הצמחים כמו אנגליקה סינית מתי לוקחים כמה זמן לוקחים איך זה הולך ואיפה אפשר להשיג כי אני רוצה להתחיל כמה שיותר מהר. והאם זה מסדר את המחזור לתמיד?
מצטערת אם אני קרצייה פשוט אני חייבת לדעת זה מפריע וקשה לי. ואני ממש מודה לך זה ממש עוזר לי לדבר איתך הלוואי כולם בפורומים היו כמוך. המון תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
עדי מנחמי21/10/2009כדאי ללכת למטפל שיתאים לך פורמולת צמחים אישית.מדובר בתמצית שלוקחים כל יום,למשך חודש או יותר.מטרת הצמחים לאזן את המערכת כך שלא תצטרכי לקחת תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
דנה21/10/2009לאיזה מטפל אלך ? תוכל להמליץ לי על מישהו בצפון?
תודה רבה על הכל (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה//
עדי מנחמי21/10/2009לא מכיר מישהו בצפון.נסי לברר ולקבל המלצות על מישהו.או שתגיעי באופן חד פעמי למרכז...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בבעיות הורמונליות
מיכל שלזינגר21/10/2009שלום אניה
כפי שעדי אמר חשובה מאוד גם הירידה במשקל - מכיוון שלרקמת השומן ולגורמים תזונתיים שונים יש השפעה על רמות הורמונליות.
בהצלחה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
דנה22/10/2009לפני שעה נראה לי קיבלתי מחזור. מה זה מחזור, היה לי מעט דם ומעט הפרשות חומות, וכאבי בטן כאילו שאקבל מחזור. אבל כבר שעה ולא רואה שום דם או משהו. אבל עד עכשיו עדיין אין שום דם או משהו. אין צורך לקחת שוב את הדופוסטון או שאני אמורה לקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון
מיכל שלזינגר22/10/2009שלום אניה
זהו פורום לרפואה סינית. לגבי טיפול תרופתי גינקולוגי-הורמונלי, פני לרופא שעוסק בתחום.
כפי שהבנת מתשובותינו בפורום - אפשר כמובן גם לפתור את הבעיה באמצעיים טבעיים שיטפלו בסיבת השורש.
בהצלחה
בריאות שלמה
מיכל שלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)