כולסטרול גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול גבוה
    נועה
    06/01/2010

יש לי ערכי כולסטרול גבוהים, לא מדי, אבל מעל הממוצע
    רקע משפחתי: אבי עבר התקף לב בגיל 50 בערך ונוטל כדורים נגד כולסטרול כמו גם אחי (לא מעשנים, זה גנטי)
    רקע אישי: אני בת 37, צמחונית, מעשנת לשעבר (הפסקתי לפני 3 שנים, עישנתי קופסא ליום) וכיום 2-1 סגריות בודדות לחודש.
    התחלתי לשתות אלכוהול לפני חצי שנה פעם ראשונה בחיי (אני יודעת זה הזוי...) ואני שותה פעם בחודש בקושי, בד"כ בירה.

שומרת על תזונה נכונה, כל החיים בדיאטה... ומתעמלת 4-3 פעמים בשבוע (אירובי + מכשירים)

האם תוכלו להמליץ לי על משהו אלטרנטיבי לטיפול בכולסטרול.
    רופאת המשפחה מעדיפה שאתחיל לקחת כדורים ואני, בשלב זה, מתנגדת.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולסטרול גבוה

הוספת תגובה

• טיפול בכולסטרול

מיכל שלזינגר
    06/01/2010

שלום לך נועה

אני מבינה שאת סובלת מ family hyperlipidemia - כך שהקפדה על תזונה היא לא תמיד מספיקה. אכן ההנחיות הרפואיות הינן ליטול סטטינים. אבל נטילת סטטינים טומנת בחובה תופעות לואי רבות.

ניתן בהצלחה רבה לטפל גם בכולסטרול על רקע משפחתי באמצעות נטילת תכשירים צמחיים .
    יש לפנות למטפל שיקח אבחון מדויק ויתאים טיפול מתאים עבורך - צמחים, מינונים, תזונה, אורח חיים וכו'.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו