צרבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבות
    לימור
    20/01/2010

שלום. אני בת 22 בהריון חודש 5. יש לי בעיה כאת. כבר למעלה משנתיים אני סובלת מצרבות. בין ארוחות אני מרגישה אותן פחות אבל אחרי אוכל ה ממש סיוט. בעיקר אחרי שאני אוכלת טונה,סלט עם חומץ, במבה ונס קפה. כשאני הולכת לישון לוקח לי שעה עד שאני מוצאת תנוחה מתאימה שלא מרגישה צרבת במיוחד אם מיד אחרי האוכל. התייעצתי עם רופא והמליץ לי לעשות בדיקה לגילוי הליקובקטר. החיידק נשמע מפחיד והטיפול עוד יותר. לא עשיתי בדיקה אבל אם יתברר חשבתי לפנות לכיוון שלכם אבל אני חייבת לציין אני קצת מסתבכת עם כדורים במיוחד אלה עם ריח וטעם מגעיל.... לפעמים אני מקיאה אותם. אני מאוד מתוסכלת ומפחדת. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבות

הוספת תגובה

• לימור הי

עדי מנחמי
    20/01/2010

כדאי לעשות בדיקת נשיפה לגילוי הליקובקטר.בכל מקרה,לא בטוח שהוא הגורם לצרבות.בבדיקה יסודית של רפואה סינית ,ניתן לאתר את שורש הבעיה ולעזור.בעיקר אם האזור של הקיבה(מתחת לעצם בית החזה) הינו רגיש.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו