כאבים בצד ימין של הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד ימין של הגוף
    אביטל
    24/01/2010

שלום,

במהלך החודש נתפס לי הצוואר באופן מאד חזק בצידו הימני, עם הקרנה לכתף ולזרוע. לא הספקתי לחזור לחלוטין לאיתני ונתפס לי הגב התחתון בצידו הימני. אני בת 30, בריאה בד"כ ועוסקת בפעילות ספורטיבית. עברתי לאחרונה תקופה לא קלה מבחינה אישית ואני נוטה להניח כי יש קשר בין המקרים, ועצם העובדה שהתרחשו בצד הימני של הגוף.
    אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם.
    אביטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצד ימין של הגוף

הוספת תגובה

• כאבים + הקרנה + גב תחתון

מיכל שלזינגר
    24/01/2010

שלום לך אביטל

אין ספק שנסיבות החיים, מתחים ולחצים שונים משפיעים על מצב בריאותנו. ברפואה המשלימה בכלל וברפואה הסינית בפרט מייחסים מקום מרכזי לקשר בי ןהגוף נפש. כל התיאוריה של הרפואה הסינית מבוססת על הקשר הזה.
    כמובן שבאופן פשטני יותר ניתן לומר כי מתח משפיע על ספאזם (כיווץ) של השרירים, מה שבהחלט מגביר את הסכנה של תפיסויות.
    גם מזג האויר הקר והלח מאוד מגביר את הנטיה לבעיות מפרקים ושרירים.

טיפול משולב של מגע (למשל שיאצו) + דיקור יכול מאוד להועיל ולטפל הן בפן הנפשי והן בפן הגופני ובהחלט להקל על מצבך.

אני משלבת גם תוספים הומוטוקסיקולוגיים שגם להם השפעה נהדרת למצבים משולבים של גוף- נפש.

אשמח לסייע לך

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מיכל על תשובתך המפורטת

אביטל
    25/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו