בעיות במגרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במגרנה
    מלי
    25/01/2010

שלום,
    החבר שלי חולה במיגרנה ,שאני מאמינה שזה גום לו לכאבי ראש בטן וחולשה גופנית
    רציתי לדעת אם יש לזה טיפול או תרופה להקלה או דיקור סיני לשיפור המחלה?
    המגרנה מתעוררת כמעט כל יום ונראה שלי שהוא לא מסוגל בלי לקחת משכחי כאבי, וכפי שהבנתי שתרופות למשכחי כאבים פוגיעם בדברים נוספים...
    מה הפיתרון לכך??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במגרנה

הוספת תגובה

• מיגרנה

מיכל שלזינגר
    25/01/2010

שלום לך מלי

אין ספק שכדאי מאוד לפנות לטיפול ברפואה סינית, המטפל יאבחן את סיבת השורש לכאבי הראש היומיומיים שמהם סובל בן זוגך.
    על פי האבחון יוכל המטפל להתאים לבן הזוג טיפול מתאים - בד"כ שילוב של צמחים + דיקור + הנחיות תזונה ספציפיות.

תרופות משככות כאבים אינן מהוות פתרון ארוך טווח ומתאים למיגרנות חוזרות ותדירות.
    יש לקחת בחשבון שנטילת התרופות לאורך זמן גורמת לעומס רב על הכבד וכן לאט לאט השפעתן מצטמצמת.

אמנם הכאב כעת מתבטא בצורה של כאבי ראש, אבל ברור שקיימת סיבת שורש שיש לעלות עליה, שאם לא כן, הבעיה תתבטא בצורת סימפטומים נוספים: כאבים ואי נוחות במקומות שונים בגוף.

הטיפול בכלים של הרפואה הסינית הינו רב עוצמה בבעיות כאב ובבעיות כאבי ראש בפרט.

אשמח לסייע לבן זוגך, אתם מוזמנים ליצור עימי קשר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו