מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זימזומים בראשdvir14/02/2010
שלום
הלכתי לטיפול בדיקור לצורך ירידה במשקל. בנוסף לדיקור נשארו לי כמה פלסטרים עם סיכות
באוזניים. מאז שהתחלתי את הדיקור אני סובל מזימזומים ולחצים בראש. (לא באוזניים אלא
בקודקוד). האם זה יכול להיות קשור לדיקור? אני שואל כי אני ממש לא מבין את התופעה הזאת שהינה חדשה לחלוטין. זה גם לא לחץ דם גבוה כי אני בודק בקביעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אוזן לצורך ירידה במשקל
מיכל שלזינגר14/02/2010שלום לך
באופן כללי דיקור אוזן לצורך ירידה במשקל הינו שנוי במחלוקת.
הדיקור אמור לסייע לגופך ולנפשך להיות מאוזנים ורגועים יותר בתהליך הירידה במשקל ולשפר את יעילותם של אברי עיכול.
אני מבינה שאתה עושה גם דיקור גוף בנוסף - זה מאוד חשוב.
הזמזום באוזניים והלחצים בראש עלולים לנבוע ממספר סיבות:
א. דיקור האוזן - נסה לוותר על המחטים באוזן ותבדוק האם חל שיפור.
ב. אולי אתה נוקט בדיאטה חריפה מדי ואינך אוכל כמות קלוריות מספקת.
ג. אולי חוסר איזון של כבד/ כיס מרה (מבחינה סינית).
ד. אולי סטגנציה של צ'י הכבד - מצב של מתח נפשי, קשור לדיאטה או לחיים בכלל.
בכל מקרה הסב את תשומת ליבו של המטפל לתופעה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)