מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן סיני פוסימוןמיטל הר חן03/03/2010
הומלץ לי על שימוש בשמן סיני פוסימון לטיפול בכאבי שרירים בכתף מנותחת (עברו מספר שנים מאז הניתוח) נאמר לי שלא ניתן להשיג את השמן כיום בארץ. השאלה שלי היא: היכן ניתן להשיג את השמן או האם יש משהו חלופי בעל אותו אפקט לטיפול בבעיה.
בתודה
מיטל הר-חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסמון
עדי מנחמי03/03/2010נסי ב"זן צמחים " בפתח תקוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חלופות
אורנה12/09/2011הפוסימון המקורי נאסר ליבוא לארץ מאחר והוא מכיל כמות גדולה של שמן מנטה (פני-רויאל) המוגדר על ידי משרד הבריאות כשמן רעיל והשימוש בו כמרכיב במוצר מוגבל למינון קטן. ניתן להשיג תחליפים ראויים בשמנים תאלינדים או קוריאניים אשר מחליפים את מינון השמן הזה במרכיבים אחרים ממשפחת הג'ינסנג. לידיעתך, החומרים התאילנדים והקוריאניים אמנם לא מכילים את המנטה האסורה - אך הם חזקים פי כמה וכמה מהמקור הסיני. ניתן למצוא חלק מהתחליפים ב"שייאו איי" מרכז למטפלים, יש להם אתר באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסימון
מיטל הר חן03/03/2010ניסיתי ונאמר לי שאין וכך גם בכמה מקומות אחרים. השאלה אם יש משהו בעל תכונות דומות שיכול לטפל באותה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן PO SUM ON
מיכל שלזינגר03/03/2010שלום לך מיטל
אכן, הפו סום און הינו שמן יעיל באופן יוצא דופן לבעיות שונות.
בשנתיים האחרונות אין להשיג אותו בארץ. בזמנו חברת זן צמחים היתה היבואנית שלו.
הם הפסיקו להביא אותו לארץ מסיבות פרוצדורליות.
ישנם שמנים שונים שמכילים צמחים שאמורים להניע דם, לחמם וכו'
- אבל לצערי עדיין לא נתקלתי בארץ במשהו שדומה באיכותו התרפויטית לפו סום און.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן
עדי מנחמי04/03/2010פשוט תשתמשי בשמן על בסיס מנטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן פו סום און
ערן מי-רב12/09/2010מיטל שלום
כיום למיטב ידעתי אין שמן פו סום און בארץ
ניתן לרכוש אותו דרך אתרי אינטרנט דוגמת איביי וכדו'
הייתי ממליץ על מדבקות שיכוח כאב סיניות הנקראות לרוב מדבקות צושימה או בצורתם הישראלית (אך פחות חריפה מבחינת צמחים) מדבקות דרגון.
אשרות גם לטייגר באלם המישחה הסינית.
וכמובן שילוב עם טיפול דיקור\ טווינה.
רפואה שלמה
אושר, בריאות, אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)