האם דיקור יכול להתאים לבעייה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם דיקור יכול להתאים לבעייה?
    מיקה
    06/03/2010

היי

האם דיקור או שיטה אחרת יכולה להתאים לבעייה ? שלום דוקטור,
    מזה חודשיים אני סובלת מתחושת שריפה בנרתיק כאילו יושבת על סיר רותח עשיתי משטח וגינלי שיצא תקין מספר בדיקות שתן שיצאו
    סטרליות וללא חיידק עכשיו עשיתי בדיקת שתן חוזרת ונמצא חיידק אי כולי עשיתי בדיקת פי סי אר שתן פרטית נמסר שנמצא אורואפלסמה במהלך החודשיים ניתן לי ע"י מספר רופאים אנטביוטיקות שכלל לא השפיעו והחמירו את הרגשתי הכללית נתנו לי תרופות לפטרייה שהחמירו את מצבי איך היית מציע לי לטפל בעניין מטריד זה באופן יעיל וסופי איזה סוג אנטביוטיקה לקחת ?
    איזה רופא יכול לטפל בזה בצורה הכי יעילה וטובה ? האם החיידק אי כולי או האורופלסמה יכולים לגרום לתחושת צריבה בדרגה כזו ?
    אשמח אם תפנה אותי לגורם המתאים אני ממש סובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי

רוית
    01/08/2016

היי אשמח לעזרה אני סובלת מאותה הבעיה וזה ניראה כאילו זה לא יעבור לי בחיים אני כבר מיואשת ממש .
    נמצא אצלי חיידק האורפלסמה ואני מטופלת באנטיביוטיקה בשם ציפרודקס אך אין שיפור בכלל אשמח לעזרה ממש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת שריפה בנרתיק

מיכל שלזינגר
    06/03/2010

שלום לך דנית

אני לא יודעת ממה את סובלת, אני יכולה רק להתייחס לנתונים שאת מציגה.
    אני מבינה שיש לך E- COLI ובבדיקה הפרטית נמצא גם אוראופלסמה - אכן מבחינת רפואה מערבית מדובר על טיפול אנטיביוטי.

אפשרות אחרת היא-
    ייתכן שאת סובלת מתופעה בשם:
    "וולוודיניה" (כאב בפות)
    וולוודיניה פירושה "כאב כרוני בפות", שמתואר לרוב כתחושת צריבה עזה. על אף שהסיבות לתסמונת אינן ידועות, מומחים משערים שדלקות פטרייתיות קודמות עלולות להגביר אצל חלק מהנשים את הרגישות לפתח את ההפרעה. אפשרות נוספת: נזק עצבי שעלול להיגרם על ידי שלל סיבות, החל מרכיבה על סוסים ועד ללידה.
    אבחון וולודיניה מתבצע באמצעות בדיקת "מקלון צמר גפן" שבאמצעותו הרופא נוגע בכל אזור הפות כדי לגלות כאב.

את יכולה לנסות טיפול אנטיביוטי ספציפי לE COLI ולאוראופלסמה.
    במקביל פני לגינקולוג שיערוך תבחין "מקלון צמר גפן".

ניתן לסייע באמצעות דיקור וצמחים בבעיות אלו.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו