מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי כבד מבוסס מש ואורזעופר31/03/2010
אני התחלתי הבוקר ניקוי כבד , מבוסס על מש ואורז בסמטי מלא.
בבוקר אני אוכל קווקאר עם כפית דבש.
ובצהריים וערב אני אוכל אורז ומש מבושלים במים ללא תבלינים וסלט ירקות ירוקים.
השאלה שלי היא אם אני יכול להוסיך עוד משהו בין הארוחות כי קצת קשה לי ככה, פירות או משהו כזה ?.
והאם לשתות שמן זית ולימון בבוקר זה גם נחוץ או שאין צורך.
האם אני יכול להעשיר קצת את ארוחת הצהריים והערב כדי שיהיה לי קצת יותר טעים ?
תודה רבה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי כבד- דיאטת מש ואורז
מיכל שלזינגר31/03/2010שלום עופר
השאלה היא עד כמה אתה מוכן ללכת...?
יש המקפידים על דיאטה קפדנית של מש ואורז, יש המחליטים לשלב יותר ירקות ופירות.
תלוי מה מצב בריאותך, תלוי מה אתה רוצה להשיג ותלוי מה אתה מסוגל?
תמיד כדאי לפני שינוי תזונתי משמעותי להיוועץ באיש מקצוע שיוכל להתייחס לכל הנתונים שלך ולהתאים לך תפריט מתאים שתוכל לעמוד בו.
בהצלחה
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)