קרוהן- סוכר חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוהן- סוכר חום
    א
    25/09/2010

אני חולת קרוהן והמטפלת שלי אומרת שהגוף שלי זקוק לחום ואוכל 'חם' משפיע לטובה על מצבי
    רציתי לדעת אם מהבחינה הזאת יש הבדל בין סוגים שונים של סוכר חום ?
    האם בסוכר חום יש סיבים ואם כן באיזה יש יותר או פחות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרוהן- סוכר חום

הוספת תגובה

• קרוהן דיזיז - סוכר חום

ערן מי-רב
    25/09/2010

היי א
    למיטב ידיעתי יש הבדל בין סוגים שונים של סוכר חום ותלוי כיצד כל חברה ייצרה אותו והאם הוא מאה אחוז חום.
    ללא כל קשר לכך סוכר חום עדיף על לבן מבחינה סינית יחד עם זאת ניתן להרגיל את הגוף לשתיית תה או קפה ללא סוכר כלל.
    מבחינת סיבים לא ידוע לי אך אם תהיה לי תשובה בהמשך אודיע לך
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכר חום, סוכרים בריאים ועוד...

מיכל שלזינגר
    25/09/2010

שלום לך א

לגבי סוכר חום: הסוכר החום אינו מהווה תחליף בריא לסוכר הלבן. הההבל בין הסוכר החום ללבן הינו שבתהליך הייצור הסוכר החום עובר תהליך זיקוק אחד פחות מהסוכר הלבן, מה שמשאיר בו מעט מאוד סיבים, מינרלים וויטמינים שיש בקנה הסוכר. בסופו של דבר אנו נשארים עם אותו סוכרוז (דו-סוכר) וקומץ רכיבי תזונה מצומצמים ביותר.
    בכל מקרה אם רוכשים את הסוכר החום רצוי לקנות סוכר חום מסוג "דמררה", הוא פחות מעובד ומכיל מולסה.
    ניתן לצרוך את הטעם המתוק ממקורות בריאים נוספים:
    מולסה - זהו החלק החום שנותר מקנה הסוכר בתהליך ההפיכה לסוכר לבן. מכילה חלבון ועשירה בברזל. מכילה 50% פחמימות. טעמה מריר מעט. יש לשים לב בעת הרכישה ולא לקנות מולסה ממותקת, שאינה שונה מן הסוכר הלבן /חום.
    דבש, סירופ מייפל טבעי, סילאן (סוכר תמרים), סטיביה.

אבל, הסינים מדברים על כך שהתזונה צריכה לכלול את כל הטעמים בצורה מאוזנת. בתרבות המערבית אנו נוטים להגזים עם הטעם המתוק, שצריכה מוגזמת ממנו מחלישה את האדמה...
    = מערכת העיכול, בין השאר קשור גם למחלת הקרוהן שממנה את סובלת.

חג שמח, שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש תודה לשניכם

א
    27/09/2010

הצלחתם לעשות לי סדר בבלאגן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו