התפתחות פטרייה לאחר דנאטוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות פטרייה לאחר דנאטוס
    שגית
    06/10/2010

אני לוקחת דנאטוס זה היום השלישי וזה מדהים.
    התפתחה לי פטריה בנרתיק עם גרד והפרשה. האם זה כתוצאה מהשימוש?ומה ממליצים לי לקחת?אני לוקחת פרוביוטיקה .האם יש פורמולה סינית.התאהבתי בפטנט הסיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפתחות פטרייה לאחר דיאנטוס - תגובה

ערן מי-רב
    06/10/2010

שגית שלום
    יתכן מאוד כי תהליכים מתחילים לנוע אצלך באזור הגיניטליה עקב לקיחת פורמולה זו. מצב זה נראה לי נורמאלי כל עוד אינו מחמיר.
    כמובן שהפורמולה נועדה לבעיות בשתן ויתכן שעקב הנעה של הפורמולה לניקוי היא מוציאה החוצה עוד דברים שהיו בגופינו מתחת לפני השטח.
    איני מכיר את מצבך ומהו האיבחון הסיני לגבייך ומכאן שיתכן והפורמולה אינה מתאימה לך.
    יחד עם זאת הייתי ממתין עוד כמה ימים ויתכן שזוהי תגובה של גופך לניקוי החום והלחות שהצטברו בו.
    בנוגע לפורמולות אחרות ישנן רבות ועל כך יש להתיעץ עם מטפל סיני ולעבור איבחון.
    לבנתיים הייתי ממליץ גם להוסי לתזונה מאכלים ירוקים אשר מקררים ומניעים כגון: פטרוזיליה, שמיר ,כוסברא לצריכה על בסיס יומי באחת הארוחות או שניים.
    חליטת תה נענע.
    ויש עוד רבים.
    בברכת
    אושר, בריאות, אור ואהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו