ככה סתם מתפתחת אלרגיה משום מקום??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ככה סתם מתפתחת אלרגיה משום מקום??
    יותם
    20/10/2010

אין לי מושג איך זה קרה, 23 שנים לא סבלתי משום אלרגיה ופתאום רק התחילה עונת המעבר ואני כולי עם אף מנוזל ועיניים דומעות, נראה כמו 100 אחוז אלרגיה. אבל איך יכול להיות שזה מתפרץ בגיל כ"כ מאוחר? ואיך לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ככה סתם מתפתחת אלרגיה משום מקום?? - תגובה

ערן מי-רב
    21/10/2010

יותם שלום
    כפי הנראה החולל בגופך שינוי אשר אני מקשר למצב רגשי ממושך או דרמטי שיצר חוסר איזון באחד האיברים אשר אחראים מבחינה סינית על החוסן הגופני\ נפשי שלנו.
    טריגר שנוצר בזמן האחרון בחייך הוציא החוצה את הביטויים הללו.
    פעמים רבות הקשר הינו מתח נפשי עם אופי של ביקורתיות יתר כלפי עצמי או הסובב, פרפקציוניזם ועוד.
    אך בכדי לתת לך תשובה מדוייקת יותר יש צורך באיבחון מעמיק (דופק, לשון, איבחון..) וזאת כדי לבחור לך את הטיפול הנכון בשבילך ברואה הסינית.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה + נזלת פתאומית

מיכל שלזינגר
    21/10/2010

שלום לך יותם

כפי שעמיתי ערן ציין,כל אדם הינו מערכת מורכבת ביותר של גוף-נפש.
    קיימת סבירות רבה שהסיבה להתפתחות האלרגיה באופן פתאומי קשורה לאיזשהו שינוי רגשי במערך האני שלך. אולי משהו חדש, או משהו שפתאום עלה מן העבר כתוצאה מגירוי שהגיע בסיטואציית חיים מסויימת...
    אחד הכלים העוצמתיים שאני משלבת בטיפולים הינו טיפול בIPEC = ניקוי פיזי רגשי ( Integrative pysiological Emotional Clearing)
    באמצעות ה- אייפק אני עולה ביחד עם המטופל על הסיבה המדויקת לסימפטום החדש/ ישן.
    אייפק הינו כלי אבחון מצויין שמאוד מסייע בהמשך הטיפול ובהשגת תוצאות טיפוליות טובות.
    בעקבות הבדיקה באייפק, המשך הטיפול שלי בכלים של הרפואה הסינית מאוד מדוייק וקולע: דיקור + צמחים + תזונה וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו