שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אור
    10/11/2010

שלום יש לי כמה שאלות
    יש לי בעיות אל וסת ואני לא מעוניינת בטיפול הורמונאלי
    1.שמעתי שיש צמח שיח אברהם שעוזר מאוד
    האם זה נכון?
    2.האם אני צריכה לשלב את זה עם עוד משהו
    או שרק צריכת טיפות תספיק ותעזור?
    3 אני נמצאת בגבול בין משקל תקין לתת משקל אני 180 שוקלת 58.5
    האם במקרה כזה הטיפות לא יעזרו?או שהן עוזרות בכל מצב?
    אשמח לעזרה!
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ערן מי-רב
    11/11/2010

מירה שלום
    אכן צמח שיח אברהם (ויטקס) עוזר בהסדרת מחזור וכאבי מחזור אך אין לי נסיון רב עם צמח זה.
    אישית בטיפולי הרפואה סינית בהם אני מטפל בהתמחותי בגניקולוגיה אני משלב תזונה נכונה, אורח חיים נכון, דיקור וצמחי מרפא סיניים.
    כל אלו בכדי להביא את הגוף למצב איזון אופטימלי יותר.
    כמובן שיש צורך באיבחון מעמיק יותר כדי לראות מהיכן צצה הבעיה, יתכן מתזונה, רגשית, אורח חיים וכו'.
    במידה ותסתפקי בצמח שיח אברהם איני יודע אם הוא לבד יספיק ולא יכו לומר לך האם משקלך ביחס לגובהך יוצר אף הוא את הבעיה.

בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

מיכל שלזינגר
    11/11/2010

שלום לך מירה

ברפואה הסינית מקובל להתאים את הצמחים רק לאחר אבחנה מאוד מדוייקת ומדוקדקת של המטופל.
    עקרון נוסף של הרפואה הסינית הינו שילוב של צמחים בכל פורמולה. במקרים בודדים בלבד מטופל מקבל צמח אחד בלבד.
    המטרה של שילוב הצמחים, היא להשגת פורמולה מאוזנת, פעילה, אפקט סינרגיסטי של הצמחים.
    אין לי ספק שאם את בוחרת לקחת שיח אברהם צריך לשלב אותו עם משהו נוסף- אבל כפי שהסברתי מומלץ לפנות למטפל שיערוך לך אבחנה מדוקדקת ויתאים לך את הצמחים המתאימים במיוחד עבורך.
    את באמת נמצאת בתת משקל, משקל שאינו תקין פוגע בקיומו של מחזור וסת סדיר.
    לכן, חשוב מאוד לפנות למטפל שיתן לך גם הנחיות תזונה מדוייקות.
    אני מניחה שחסרים לך רכיבים רבים בתזונה ולכן לגוף שלך אין את היכולת לייצר מספיק דם, מה שנקרא ברפואה סינית - חולשת טחול וחסר דם.

בהצלחה
    רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד משהו

אור
    11/11/2010

ואם אין ברצוני להשמין
    האם אפשר לשנות תפריט אך לא לעלות במשקל זה
    יעזור?+טיפול בצמחים? אני תמיד הייתי רזה זה לא משהו חדש והוסת כן הייתה
    כל הבלאגן התחיל מהגלולות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד משהו - תגובה

מיכל שלזינגר
    14/11/2010

שלום מירה

כבר נתקלתי פעמים רבות בבחורות שהכל אצלן היה תקין וסדיר לפני הגלולות (לפחות לכאורה...) וברגע שהחלו ליטול גלולות המחזורים השתבשו.
    לצערי, מנסיוני- בשלב זה אם את רוצה לשפר את המצב מומלץ לפנות למטפל ולטפל בבעיה ביסודיות.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו