מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צידו הימני של הגוףלין29/11/2010
אהלן,
צד ימין של הגוף שלי הרבה יותר רגיש מצד שמאל וזה בא לידי ביטוי ב...
אני סובלת מאסטמה של העור אך הגרד מופיע בצד ימין, פצעים פנימיים בפנים שמופיעים בתחילת מחזור יוצאים בצד ימין של הפנים ועוד כל מיני...
מאוד רוצה לקבל את מענכם לשאלתי: מה זה אומר?!!! והאם יש משהו שעליי לדעת ולעשות בנדון?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צידו הימני של הגוף - תגובה
ערן מי-רב30/11/2010היי לין
דבר ראשון צד ימין מקושר ברפואה הסינית (והמשלימה) לצד המעשי בחיינו ומכאן כבר כל איבר\גפה\חלק בגוף עם ההסבר שלו.
צד שמאל מקושר לרגש.
אסטמה מכל סוג מעידה רבות על אדם שאחד מהתכונות הבאות דומיננטיות אצלו:
ביקרותיות יתר כלפי עצמי ו\או הסובב
קושי לשחרר דברים בחיינו
פרפקציוניזם
קושי לקבל דברים (פיזי או רגשי)
מבחינת הופעת הפצעים בפנים הדבר אומר שיש לך חום בגוף בפלג עליון וצריך לנקות זאת, כמובן הקשר למחזור שמבחינה סינית באחריות הכבד שמחליש את הריאות אצלך משפיע בכל חודש בנוסף למתח פיזי או נפשי בחייך.
הרפואה הסינית יכולה לטפל במקרה זה בצורה טובה מאוד הן מבחינה פיזית (הביטוי) והן מבחינה רגשית.
זאת על ידי דיקור, פורמולת צמחים סינית ושינוי תזונתי וכמובן אורח חיים בריא יותר.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצד ימין
הילה21/01/2011אפרופו השאלה על צד ימין...
אני סובלת מכאב זמן רב מאוד בסאקרו בצד ימין אשר משפיע על כל צידו הימיני של הגוף, למה קשרה הסאקרו על פי הרפואה הסינית?
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצידו הימני של הגוף - תגובה
מיכל שלזינגר30/11/2010שלום לך לין
ישנן גישות שונות למשמעות של ימין ושמאל ברפואה המשלימה. אחת מהן היא זו שערן עמיתי הציג.
לשאלותייך: כדאי לפנות למטפל שיוכל לערוך לך אבחון מסודר.
אבל אסטמה של העור ופצעונים - בהתייחסות של הרפואה הסינית-
הפצעונים על הפנים - יש משמעות למיקומם המדויק - ואז על פי הרפואה הסינית ניתן לשייך אותם לאיבר שנמצא בחוסר איזון - למשל בלחיים ריאות, מצח - קיבה וכן הלאה.
יש משמעות גם לצבע הפצעונים, ראש לבן, ללא ראש לבן וכיו"ב.
לגבי אטופיק דרמטיטיס - גם יש להתייחס למיקומם המדויק של הנגעים - באיזורים יינים /יאנגים של הגוף, נגעים יבשים / לחים וכו'.
על פי האבחנה מתאימים טיפול: צמחים ו/או דיקור, תזונה וכו'.
פן אפשרי נוסף לסימפטומים שהצגת הוא מן הרפואה האנתרופוסופית, כאשר הכוחות האסטרלים בגוף אינם חזקים מספיק הגוף אינו יודע לעבוד נכון עם חלבונים זרים (שבאים מן התזונה)
אז החלבונים אינם מתפרקים כמו שצריך ונותרים כגורמים זרים בגוף שהגוף אינו יודע כיצד לעבוד עמו כך מופיעות למשל, אלרגיות / אקנה.
אני נוהגת לשלב את הגישות השונות באבחנה שלי ולהתאים את הטיפול ספציפית לכל מטופל.
חוזרת על המלצתי -
פני למטפל שיוכל להתאים לך טיפול מתאים.
רפואה שלמה
חג אורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)