גרין מגמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרין מגמה
    אתי
    10/12/2010

אני סובלת מעצירויות שנים----בת 35
    לפני מספר ימים קניתי טבליות גרין מגמה והמליצו לי לשתות 4 יחידות בבוקר על קיבה ריקה.
    שתיתי ולאחר 24 שעות הותקפתי כאבי בטן עזים שרק לאחר ייסורים של שעה היה גם שלשלול והוקל לי.
    א. האם יתכן שזה מהגרין מגמה?
    ב.מה המינון המומלץ,ומתי במהלך היום?
    ג. האם אכן מסייע ליציאות סדירות?
    ללא קשר אני נוטלת פרוביוטיקה,בנפייבר פעמיים ביום,ובלילה לפני השינה כפית דבש הני לקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרין מגמה

הוספת תגובה

• גרין מגמה - תגובה

מיכל שלזינגר
    12/12/2010

שלום לך אתי

הגרין מגמה היא בעלת אנרגטיקה מקררת. אם יש לך קונסטיטוציה של קור (למשל, סובלת מקור באופן כללי, בטן קרה, נטיה להתקררות) אז הגרין מגמה אינה מתאימה לך .
    בכל מקרה אני נוהגת להמליץ על גרין מגמה יותר בתקופת הקיץ, בגלל נטייתה לקרר. רק אנשים שמאוד סובלים מחום, יכולים ליטול גרין מגמה גם בחורף.
    האנשים שהטמפרטורה שלהם נייטרלית /או נוטים לקור, נוטים להתקרר בעקבות נטילת גרין מגמה כאשר הטמפרטורה קרה.

כבר נתקלתי באנשים שהגרין מגמה גרמה להם לתופעות לוואי - למשל מטופלת שלי שקיבלה המלצה בחנות טבע להשתמש בגרין מגמה, סבלה מפריחה קשה...
    אמנם זה לא שכיח, אבל קורה.
    על מנת למנוע תופעות כאלו אני נוהגת לבדוק כל מוצר / תוסף שאני מממליצה עליו למטופלי באמצעות בדיקה קינסיולוגית (ביופידבק שרירי).
    חשוב לזכור שלא הכל מתאים לכולם...!

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לגרין מגמה

הילה
    21/01/2011

שלוןם,
    אני רוצה להביע דעתי השונה מזו של מיכל בנושא הגרין מגמה. אני צורכת את הגרין מגמה לאורך זמן של יותר משנה, אני יודעת שלפי עקרונות הרפואה הסינית מדובר בצריכה של דבר בעל אנרגיה קרה המקרר את הגוף, זה ברמה הראשונה, אך ברמה השנייה מתוך חוויה שלי, המתקשרת אצלי לצריכת המוצר, ואני לא קשורה בשום דרך לשיווק המוצר ואין לי כל אינטרס!, רמת חום גופי עלתה, מאדם שסבל מקור ברמות קשות ביותר ומאדם שנטה לחולות הרבה מאוד בחורף הפכתי לאדם שלא סובל מקור, לעיתים אפילו חם לי כאשר לסובבים אותי קר, מה שלא הכרתי בעצמי כבר שנים, ולדבר הזה השפעה גם על הרוח והנפש, ברגע שחם לך אתה מרגיש חסון יותר, חסין ובעל תחושת יכולת וכוח. ההסבר לכך הוא לדעתי, כתוצא מכך שהגרין מגמה מנקה את הכבד ומוציאה רעלים מן הגוף וכאשר הכבד נקי ואין רעלים וגוף מסוגל לשמור על עצמו ועל חום גופו, והכי חשוב בחורף זה מחזק מאוד את המערכת החיסונית.
    בהצלחה!
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לגרין מגמה -לא מומלץ בחורף

מיכל שלזינגר
    22/01/2011

שלום לך הילה

מתוך נסיון קליני בן עשר שנים, וטיפול במספר רב מאוד של מטופלים אני נאלצת לחלוק עלייך. ייתכן שברמה האישית "תחושת החום" שאת מדווחת עליה מקורה בשינוי תזונתי...
    חוץ מזה הרפואה הסינית ו/או הנטורופתית בכלל אינן ממליצות על ניקוי בתקופת הסתיו -חורף !!!!

רפואה שלמה וחורף בריא לכולנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו