מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 18 - ללא זיפים או זקןטל28/01/2011
אני כבר בן 18 ולא גדל לי זיפים/זקן.
שאלתי את אבא שלי באיזה גיל התחיל לגדול לו והוא אמר ב17 וחצי כבר..
יש לי שיערות באיזור הטבור, קצת בחזה, בבית שחי והכל גדל לי בזמן שצריך כמו שידעתי שאצל חברים אבל רק הזיפים לא קורה..מה שכן קורה לי כרגע זה מן שיערות כאלו בלחיים ובגרון בקיצור איפה שאמור לגדול זקן..אשמח לדעת האם יש דרך לפתור את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 18 - ללא זיפים או זקן - תגובה
ערן מי-רב28/01/2011טל שלום
דבר ראשון עלייך לגשת לבדיקת גדילה ולראות שאכן אין בעיה בגדילה. על פי מה שסיפרת גם אצל אביך החלה צמיחה מאוחרת כך שיתכן (תורשתית) שגם אצלך.
לא ציינת גובה, משקל האם הם תקינים.
צמיחה טבעית של בני האדם הינה בין גילאי 12-18 אך כיום עקב תזונה מרובת כימיקלים, מידע רב וגירויים שנחשפים בגיל צעיר וגורמים רבים משנים את הטבע בנו ומכאן צמיחה שונה מאחד לאחר.
ישנם שצומחים בהדרגה, ישנם במהירות בגיל צעיר ונעצרים וישנם בגיל מאוחר יותר.
בכל אופן מבינה סינית הכוונה שהאנרגיה אצלך תקועה וחלשה ויש לתמוך בה (דיקור, צמחי מרפא וכדו') בכדי שתנוע בגוף בצורה חופשייה יותר.
אושר, בריאות, אור ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)