הרגשה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה מוזרה
    אור
    29/04/2011

שלום רב, אני מזה כשנתיים וחצי סובל מתופעה די מלחיצה שכוללת סחרחורת כרונית כזו שמופיעה אצלי ברוב ימי השבוע, זו הרגשה מוזרה אפילו לא הייתי קורא לזה סחרחורת אלא הרגשה של ריחוף כזו כאילו מנותק מהעולם, אני מתפקד כרגיל אך פחות מרוכז ופחות מפוקס. ואנשים לא מצליחים להבין ולראות את הבעיה שלי.

זה החל כאשר שתיתי אלכוהול בגיל 16 וחצי , יום לאחר מכן הרגשתי ממש רע, הלכתי לביקור רופא ושם הבחינו כי הלחץ דם שלי גבוה מהרגיל, הקאתי ושילשלתי ביום זה ומאותו יום ההרגשה החלה,יש לציין שלאחר מכן הלחץ דם שלי ירד בצורה דרסטית וכיום הוא נמוך.

אני קם בבוקר הכל כרגיל מרגיש טוב ולאט לאט מתחיל להרגיש מנותק, וכאילו לא זורם דם למוח ואין אספקת חמצן לראש בכלל.בבית הספר זה השפיע עליי היה לי יותר קשה ללמוד למבחנים ולהתרכז בשיעורים . וכיום בצבא זה מפריע לי מאוד למרות שאני מתנהג כרגיל והכל "בסדר" אבל זו הרגשה שקשה לאנשים להבין.

אני ממש לחוץ מתופעה זו כי זה לא דבר שעובר, זה לעיתים מפסיק לאורך של כמה שבועות שאני חוזר להרגיש טוב ורגיל אבל פתאום זה חוזר והורס לי את ההרגשה.

יש הרבה פעמים שאני הולך לישון עם ההרגשה ויום למחרת קם באותו מצב וזה הרגשה מוזרה שכלום לא השתנה.

ראוי לציין שעשיתי בדיקה אצל נוירולוג שלא מצא משהו , ואקו - לב שגם לא הוכיח משהו.

ורופאת המשפחה שלי אמרה שזה בשל גדילה, אך זה לא הגיוני כבר שהגדילה וההשפעה של הגדילה מתמשכת לאורך של שנתיים וחצי של הרגשה מעצבנת שאני לא מאחל לאף אחד.

אנא תנו לי פתרון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה מוזרה

הוספת תגובה

• הרגשה מוזרה - תגובה

מיכל שלזינגר
    01/05/2011

שלום לך אור

אני ממליצה לך לפנות למטפל שיערוך אבחנה מדויקת ויוכל להתאים לך טיפול מתאים שישפר את הרגשתך.
    המטפל יוכל לאבחן את סיבת השורש להרגשה שאתה מתאר.
    במרפאה שלי אני משתמשת לאבחון בכלים של הרפואה הסינית:
    דופק, לשון, אבחנת גוף ובנוסף משתמשת בכלי אבחנה של אייפק - קינסיולוגיה.
    צרוף הכלים של שתי השיטות מאוד מסייע לי ו בהשגת האבחנה ובהתאמת טיפול מדויק למטופל.
    קורה פעמים רבות שמגיעים למרפאה לרפואה משלימה מטופלים שסובלים מאוד אך על פי הכלים של הרפואה המערבית לא ניתן למצוא שום סיבה שתסביר את סבלם ואילו ברפואה המשלימה מוצאים להם פתרון.
    אני מניחה שכך זה יכול להיות גם אצלך

בהצלחה
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו