כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    אלירן
    18/06/2011

שלום למטפלים היקרים.

מזה כשלוש שנים הנני סובל מכאבי ראש. הכאבים התחילו והחריפו לאחר לחץ נפשי.
    לאחר שהלחץ הנפשי הסתיים (לפני כשנה וחצי) הכאבים התחילו להיחלש והגוף התחיל בתהליך של ריפוי עצמי הנמשך עד היום.
    כל הבדיקות הרפואיות שעשיתי היו תקינות.
    בנוסף, עברתי סדרה של 15 טיפולי טויינא ודיקור סיני שהועילו לי רק במקצת.

ממה שאני מרגיש, נראה שהמיקום של השרירים בעורף ובגוגלות קצת זז, וזה מה שגורם לכאבים. אני מרגיש כאילו כלי הדם בגוף מאזנים האחד את השני ובכך גורמים להקטנת הלחץ ולריפוי של הגוף. הבעיה שזה לוקח להם המון זמן.

התוכלו להמליץ לי מה לעשות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

מיכל שלזינגר
    19/06/2011

שלום לך אלירן

אני לא מבינה את מה שאתה מסביר כ"תזוזה של מיקום שרירים בעורף ובגולגולת", לא מכירה כזה מינוח...???.
    אבל אני ממליצה להמשיך ללכת לטיפול עד שהבעיה תחלוף.
    דיקור הינו כלי מצויין בבעיות מסוג זה, ניתן לשלב עם שיטות נוספות מתחום הגוף נפש, אני משלבת טיפול בפרחי באך ואייפק בבעיות שהן על רקע רגשי, בד"כ זה משפר את התוצאות ומזרז את מהלך הריפוי.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ערן מי-רב
    19/06/2011

אלירן שלום
    בהמשל לעמיתתי אמליץ לשלב את הדיקור עם שיאצו שהינה שיטת טיפול יפנית אשר מתאמיה יותר למצבים נפשיים והרגעת הנפש

אושר בריאות אור ואהבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו