כאב שלא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב שלא עובר
    מרים
    03/02/2008

שלום, אנ בת 60 ובמשך ה-15 השנה האחרונות אני עוברת טיפולים ובדיקות לבעית הגב שיש לי בגב התחתון, איני יכולה לעמוד יותר מחצי שעה, טופלתי סדיקור סיני שהיה אפקטיבי בתחילה ולאחר כמה טיפולים הפסיק להשפיע - מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב שלא עובר

הוספת תגובה

• כאב גב

מוטי צ'חנובר
    04/02/2008

שלום מרים
    אני מבין שאת סובלת מכאבי גב כרוניים כ-15 שנה.
    חסר לי מידע לגבי סיבת הכאב ואבחנת הרופא המטפל לגבי מקור הכאב.
    אני מבין שדיקור סיני הקל על כאבך. האם את ממשיכה לקבל טיפולי דיקור נוספים?
    נהוג לעשות סדרה של 10 טיפולים ואם את מרגישה הקלה, כדאי להמשיך.
    כמו כן, ממליץ לשלב במקביל לדיקור טיפול כירופרקטי.
    בהצלחה
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גב תחתון -המלצה

עליזה
    06/02/2008

שלום!
    שמי ליזה ואבי סבל גם כן מכאבים בגב תחתון, הכאבים היו לו בלתי נסבלים והחיים שלו היו גיהנום אמיתי גם לו הרופאים לא מצאו פיתרון מוחלט ושלחו אותו לבצע פיזותרפיה 3 פעמיים בשבוע, במשך הזמן התגלה שהפיתרון לא אפקטיבי מספיק
    אבי שאל את רופא המשפחה שלו האם יש אפשרויות טיפול נוספות
    הרופא המליץ לו לבדוק את המזרן שלו ולהחליף אותו למזרן אורטופדי בריאותי כי לפעמים הגורם לכאבי הגב חבוי באיכות המזרן ואכן פנינולחברה שמשווקת מזרנים מהסוג הזה, הם נתנו לנו את המזרן ל60 יום נסיון והבטיחו שיפור, המזרן נקרא ויתלטי ויש לו 5 אזורי תמיכה לגוף המזרן מפחית לחצים מאזור הגב ונותן נוחות מדהימה לגב נוסף על כך המיטה מותקנים 2 מנועים אחד אחראי על הרמה והורדה של אזור הגב והרגליים לתנוחה אופטימלית והשני מבצע עיסוי לגב או לרגליים בדרגות קושי שונות
    אני חייבת לציין שאבי אכן מעיד על שיפור דרסטי בכאבים שמהם סבל תקופה ארוכה השילוב של המזרן האורטופדי והמיטה עם עיסויים לגב עשתה את ההבדל והחזירה את החיוך לאבי
    ייתכן שפיתרון זה יעזור גם לך, שווה לנסות
    ליזה  [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו