מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש
    דור
    20/02/2008

במשך 4 חודשים אני סובל מכאב מוזר מאיזור הצוואר אשר מקרין לי לצד ימין של הראש והפנים באיזור העיניים

שללתי כמעט כל דבר אפשרי אחרי בדיקות דם תקינות צילום סיטי ראש ביקור אצל אאג ופה ולסת שלא מצאו משו לא תקין ...

האם הרפואה הסינית יכולה לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש

הוספת תגובה

• כאבי פנים

מוטי צ'חנובר
    21/02/2008

שלום דור
    התופעה שאתה מתאר נראית כמו כאבי פנים ממקור שרירי, כלומר ישנו שריר תפוס או דלקתי הגורם להקרנה של כאב לפנים.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול בדיקור ע"מ לשכך את הכאב ולטפל בשריר "הסורר".
    למידע נוסף על [a href='http://www.acuclinic.co.il' id='link']כאבי ראש ופנים[/a]
    בהצלחה
    מוטי צ'חנובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דוד
    28/02/2008

האם שריר יכול להיות תפוס 4 חודשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי צוואר ופנים

מוטי צ'חנובר
    29/02/2008

שלום דור
    ישנם סיבות רבות לכאב קורן מאזר הצוואר לפנים ושריר תפוס או נוקשה היא רק אחת מהן.
    סיבות אפשריות לכאב צוואר ופנים:
    1. נוקשות שרירים עקב בעיה אורטופדית בצוואר
    2. תנוחת עבודה מאומצת
    3. לחץ נפשי
    4. סיבה לא ידועה
    5. דלקת מקומית
    במידה ונבדקת ע"י אורטופד אשר ערך בדיקות דם וצילומי הדמייה ששללו בעיות אחרות, אני ממליץ לפנות לטיפול בדיקור.

בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו