מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד ימיןטלי21/03/2008
שלום,
לפני כחודש בערך החל לי שיעול. במהלך התקופה הזאת גם כאבי גרון למשך מספר ימים ונזלת.
ולפני כשבוע פחות או יותר התחילו לי כאבים בצד ימין מתחת לחזה ובצד ימין מעל המותן.
הכאבים רק הלכו והתחזקו ועם כל שיעול שהשתעלתי התקפלתי מכאבים.יש לציין שכל הזמן כואב לי.. לא רק בעת שיעול. עם כל תזוזה הכאב מתחזק ועם כל נשימה עמוקה גם כן.
עשיתי צילומים ובהם לא יצא כלום. ניתנו לי משככי כאבים שעוזרים לזמן מה אך אח"כ הכאב חוזר,
והשיעול עדיין נמשך. אני לא יודעת אם יש קשר בין השניים.
אשמח אם תוכל לומר לי את דעתך ולהציע לי שיטת טיפול אחרת ממשככי כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחזה
מוטי צ'חנובר21/03/2008שלום טלי
ראשית, חשוב למצות את הברור הרפואי ע"מ לשלול מספר גורמים העשויים לגרום לכך.
ע"פ תשובתך, אני מבין שקבלת משככי כאבים לאחר קבלת אבחנה שהכאב בחזה (צלעות) הינו ממקור שרירי-כלומר, כתוצאה משריר תפוס.
במידה וזו האבחנה, דיקור סיני יכול להקל על כאבך באופן מיידי ולקצר את משך הזמן שתסבלי מהכאב. לדיקור סיני יש יעילות טובה יותר בטיפול בשרירים תפוסים, במיוחד באזור הצלעות.
בהצלחה
מוטי צ'חנובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
טלי21/03/2008כן זה באמת מה שאמרו לי הרופאים שהייתי אצלם.
זה הגיוני ששריר תפוס יכאב במשך שבוע וחצי?
וגם לא עשיתי משהו פיזי שיכול לגרום לו להיתפס.
אילו עוד גורמים יכולים לגרום לכך?
בכל מקרה תודה רבה על עזרתך =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)