מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה ליאתולה24/03/2008
שלום רב
אני בת 49 ומזה מספר שנים מופיעה בתדירות שונה, באה וחולפת תופעה בלתי נשלטת של טיק בצד הימני של הפנים עם עצימת עין ימין במיוחד במצב של דיבור או הזזת השפה, בזמן האחרון זה החמיר והפך לטיק מעצבן וקבוע בלי קשר לכלום.
דבר אשר גורם לי מבוכה רבה בעת שיחה עם אנשים.
בנוסף יש לי כאבים חזקים לאורך חוט השידרה מזה מס' שנים ובלילות נרדמות לי היידיים עד לכדי לשיתוק. לפני 10 שנים גילו אצלי צליאק וחסרים בברזל ופריטין.
מה שקורה לי?
האם יש דרך שתוכל לעזור לי?
מודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיקים וחוסר תחושה בצד ימין
מוטי צ'חנובר24/03/2008שלום רב
בעניין הטיקים וחוסר שליטה בשרירי הפנים שציינת- חשוב למצות את הברור הרפואי עד תומו.
במידה והבדיקות תקינות, אני ממליץ לך לטפל באמצעות דיקור סיני (אלקטרו-אקופונקטורה) בבעיה זו, אם סיכוי טוב לראות תוצאות חיוביות.
הכאבים בעמוד השדרה המלווים בתחושת נימול בידיים הם (כנראה) בעיה אחרת ויש להגיע לאבחנה ברורה לפני שמתחילים טיפול. התלונות הנפוצות הם לחץ על עצבים בעמוד השדרה הצווארי או לחץ מקומי בשרש כף היד (CTS).
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)