מה קורה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי
    אתולה
    24/03/2008

שלום רב

אני בת 49 ומזה מספר שנים מופיעה בתדירות שונה, באה וחולפת תופעה בלתי נשלטת של טיק בצד הימני של הפנים עם עצימת עין ימין במיוחד במצב של דיבור או הזזת השפה, בזמן האחרון זה החמיר והפך לטיק מעצבן וקבוע בלי קשר לכלום.
    דבר אשר גורם לי מבוכה רבה בעת שיחה עם אנשים.
    בנוסף יש לי כאבים חזקים לאורך חוט השידרה מזה מס' שנים ובלילות נרדמות לי היידיים עד לכדי לשיתוק. לפני 10 שנים גילו אצלי צליאק וחסרים בברזל ופריטין.
    מה שקורה לי?
    האם יש דרך שתוכל לעזור לי?
    מודה על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי

הוספת תגובה

• טיקים וחוסר תחושה בצד ימין

מוטי צ'חנובר
    24/03/2008

שלום רב
    בעניין הטיקים וחוסר שליטה בשרירי הפנים שציינת- חשוב למצות את הברור הרפואי עד תומו.
    במידה והבדיקות תקינות, אני ממליץ לך לטפל באמצעות דיקור סיני (אלקטרו-אקופונקטורה) בבעיה זו, אם סיכוי טוב לראות תוצאות חיוביות.
    הכאבים בעמוד השדרה המלווים בתחושת נימול בידיים הם (כנראה) בעיה אחרת ויש להגיע לאבחנה ברורה לפני שמתחילים טיפול. התלונות הנפוצות הם לחץ על עצבים בעמוד השדרה הצווארי או לחץ מקומי בשרש כף היד (CTS).
    בהצלחה
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו