מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוואר תפוסג'ובניק דחוי09/10/2013
שלום עשיתי לפני משהו כמו יום יומיים תנועה לא נכונה עם הצוואר שלי ואז הוא נתפס.
שמתי גם משחה וזה לא עזר לי, מישהו יודע איך ניתן להעביר את הכאב? או שזה עובר לבד עם הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר תפוס - תגובה
ניר סלמה10/10/2013שלום ל
נתפס לך הצואר... למרות התחושה המשתקת, אם אתה בחור צעיר וללא טראומות בצוואר כנראה שרק נתפס לך שריר למרות התחושה והכאב הגדול.
הכאב יעבור לבד תוך שבוע .
אבל כדאי לך ללכת למטפל\ת לטיפול אחד או שנייים כדי שיעבור לך יותר מהר... גם כדי שלא יישאר לך הכאב כי לפעמים יכול להישאר כאב קל אפילו מספר שבועות וזה נורא מציק.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות להעביר צוואר תפוס גם
ג'ובניק דחוי10/10/2013באמצאות טאי צ'י? כי אני יודע שברפואה הסינית הטאי צ'י עוזר להרבה סוגים של מחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות להעביר צוואר תפוס גם - תגובה
ניר סלמה10/10/2013אני אישית לא מכיר אפשרות כזו.
אבל הגיוני שכן. כי זה סוג של ספורט
העיניין הוא שאם כואב מאד - כיצד תעשה ספורט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוואר תפוס - תגובה
גיא הלר15/10/2013שלום רב,
על פי תיאורך, נראה כי עקב התנועה נתפס לך שריר בצוואר.
זוהי תופעה מאד נפוצה הניתנת לטיפול בצורה הטובה ביותר
על יש טיפול מנואלי(במגע) על ידי איש מקצוע מיומן.
המלצתי האישית היא כמובן בתחום הרפואה הסינית אשר משלבת
בטיפול גם עבודה מנואלית וגם דיקור, אשר יעילים מאד במקרים כאלה.
כמו כן מומלץ לשמור על הצוואר חם(חימום וצעיף) ולמרוח משחה מקומית
("בן גאי"/"טראומיל"/"וולתארן")
לסיום, יש לשים לב שאין הופעה של נימולים, הקרנות או כאב לזרועה. במידה ויש יש להבדק בדחיפות על מנת לשלול נזק חמור יותר.
שיהיה בהצלחה,
ג י א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)