טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בהיותי לוקח MIR 30 ופנטה 25 הכאבים פחתו כמעט לגמריי, הייתי אצל רופא כאב שאמר לי אני מצטט אותו: " לא כואב עכשיו עם הכדורים אז אין מה לעשות" , האומנם זה הגיוני תשובה כזאת? לאחר שנגמלתי היום סופית מMIR ופנטה הכאבים חזרו ( אומנם פחות אבל עדיין דיי כואב) לקחתי טרמדקס. ביום שלישי יש לי תור למרפאת כאב בב"ש מה עלי להגיד להם שיעזרו לי שהכאב יפסיק כבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מוטי שלום, כפי שציינתי בפעמים הקודמות, על פי עוצמת הכאבים והטיפול התרופתי שאתה מקבל מדובר כנראה במקרה במקרה חמור של בלט דיסק צווארי. טוב מאד שיש לך תור למרפאת הכאב ביום שלישי, על מנת שתוכל לתאר את מצב הדברים ולבקש להסביר לך את האופציות הקיימות במצבך על מנת לשפר את המצב לטווח הארוך.
שיהיה בהצלחה, אשמח להתעדכן, שבוע טוב, ג י א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר