מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוגי טיפול סיני בצלקת טורדנית ותיקה בחזהרוביק30/03/2016
שלום רב,
לאיזה סוג טיפול בתחום רפואה סינית יש סיכוי גבוה ביותר, עפ"י ניסיון ממושך ו/או מחקרים, להרגיע תחושה לא נעימה בצלקת ישנה, שנוצרה בניתוח חזה קטן לפני שנים רבות, שאינה מפסיקה להוות מטרד ממשי, שאומנם איננו בלתי נסבל, אך פוגע באיכות החיים? אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי טיפול סיני בצלקת טורדנית ותיקה בחזה - תגובה
ניר סלמה03/04/2016שלום אלי
על רקמת השד לא עושים דיקור בכל מקרה.... בחזה אפשר בשד לא....
כמו כן ישנה אבקה מדהימה בשם יונאן ביי יאו, להשיג רק בסין או ניו יורק טייוואן אולי אפילו באי ביי.
האבקה מעולה גם לצלקות ישנות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאבקה הסינית המדהימה
רוביק04/04/2016א.נ.
מה בדיוק עלי לעשות כדי לקנות את האבקה שציינת (יונאן ביי יאו)?
האם פורסמה יעילות האבקה בכתב עת שניתן לעיין בו?
ליונאן כבר לא אגיע, ואין בכוונתי לבקר בקרוב בניו יורק. אני מוכן לקנות את האבקה רק במקום מורשה שאני רואה בעיניים.
אשמח לקבל תשובה. בברכה, אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאבקה הסינית המדהימה - תגובה
ניר סלמה04/04/2016אין מחקרים.... אולי יש אבל הם מסין ואז אי אפשר באמת לסמוך עליהם.
ההמלצה היא מניסיון שלי 12 שנה ועוד של הקולגות שלי.....
האבקה המקורית באריזה ירוק לבן או כחול לבן .
תנסה לרשום בגוגל yunan bai yao
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן ליישם את הצעתך?
רוביק04/04/2016ניר שלום,
בדקתי את המידע על יונאן באיאו, כפי שהצעת, ולא מצאתי בו תשובה לשאלתי.
בנוסף, על השימוש באבקה זו מוטלים איסורים וחרמות שונים, כאשר החשוב שבהם הוא שיש להשתמש בה רק בפיקוח רופא. בנסיבות אלה, איך יכול אדם רגיל, שאין לו שום קשר, ניסיון והיכרות עם רופא המתמצא בשימוש באבקה, להשתמש בה? אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן ליישם את הצעתך? - תגובה
ניר סלמה05/04/2016שלום אליעזר
ראשית עליך לזכור שגם על תוספי מזון מהפשוטים ביותר יש התוויות שעליך להיוועץ ברופא ואיסורים כלשהם.
את האבקה שמים חיצונית ....
שמים שמן לבנדר שהוא מרגיעה ומחדש רקמות עור ( גם על זה לא תמצא מחקרים... ) ועליו מפזרים כמות מזערית מהאבקה . ( מזערית כי לא צריך יותר וקשה להשיג אותה ).
ברשת תמצא אני מאמין המון דיעות על כל מוצר .
לי אין אינטרס למכור את התרופה כך שאני לא מנסה למכור לך כלום.
ביקשת עזרה --- עניתי לך .
יש לי 12 שנה ניסיון ברפואה סינית, אתה יכול לקחת את ההמלצה שלי ויכול גם לא.
בכל מקרה בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה תשובותיך לשאלותיי החוזרות?
רוביק05/04/2016תוספי מזון - בניגוד לאבקה הסינית - נמכרים בבתי מרקחת ובבתי טבע. לכן ההשוואה אינה ממין העניין. תשובותיך אינן עונות לשאלותיי.
היכן ניתן לקנות את האבקה?
האם מותר להשתמש בה שלא בפיקוח רופא ברפואה סינית? היא בטוחה לשימוש?
רופא המשפחה אינו מכיר אותה ואינו מקבל על עצמו להיות מעורב בשימושה.
אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)