סוג של כאב כרוני.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג של כאב כרוני.
    אלה
    22/05/2008

שלום, אני רוצה לספר על הבעיה שלי פה ואשמח אם יהיה אפשר לדבר עם מישהו מכם בפרטי.

אני בחורה בת 18. אני סובלת מזה המון זמן מכאבים כרוניים וחזקים באזור החזה, ממש בלב, ומדופק חזק. עשיתי כמה בדיקות ולא מצאו כלום. הרפואה החליטה שיש לי הפרעות חרדה, למרות התנגדותי, שכן התסמינים שלי בכלל לא נראים כמו חרדה. למרות זאת הקשבתי לעצתם וניסיתי 3 סוגי כדורים נגד חרדה. כפי שצפיתי, אף אחד מהם לא עזר. ניסיתי גם רפואה משלימה-רפלקסולוגיה, פרחי באך, עיסוי- כלום לא עזר.
    בשנה האחרונה המצב שלי החמיר ממש ואני כל היום בבית, לא מסוגלת לעשות דברים קטנים. נוספו לי עוד תסמינים כמו חולשות, סחרחורות, והכאבים בחזה הפכו לכרוניים יותר וקשים יותר. קשה לי לדבר, לאכול, לקום מהמיטה בבוקר, בגלל הסבל הגופני.אני ככה כבר שנה ונראה שזה ימשך ככה לנצח.

אשמח אם יהיה לכם משהו להגיד בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג של כאב כרוני.

הוספת תגובה

• כאב בחזה ודפיקות לב

מוטי צ'חנובר
    23/05/2008

שלום אלה
    הבעיה שאת מתארת מוכרת היטב.
    במידה ואכן אין כל ממצא פתולוגי בחזה ומקור הבעיה הוא כפי שציינת, ניתן לטפל בדיקור סיני ע"מ לשפר את הרגשתך, להפחית את הלחץ בחזה ולמנוע את התחושה של דפיקות הלב.
    מסיבות מובנות לא ארחיב את היריעה מעבר לכך.
    את מוזמנת ליצור קשר בדוא"ל: [email protected]
    בברכה
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו