מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש, צוואר אחורי ועורףשהם27/06/2018
שלום דוקטור,
מאז תחילת החורף האחרון התחילו לי, באופן פתאומי, כאבים די עזים באיזור העורף/צוואר אחורי. הלכתי לרופא המשפחה והוא אמר לי שאין מה לדאוג למרות שהוא לא ביצע בדיקה כלשהי. הכאבים לעיתים מציקים יותר ולפעמים הם פחות מורגשים, גם לפעמים הם עוברים לקדמת הראש במצח מעל האף (מה שמכונה העין השלישית) כרגע ממש כל הראש מציק לי החל מהגב האמצעי ממשיך בעורף ולפדחת (בעיקר בקו שחוצה את הראש באמצעו) ומסתיים בעיין השלישית. לאחרונה הייתי אצל מטפל בדיקור והוא אמר לי שיש שם קצת נפיחות ויכול להיות שזה מהתרופות שאני נוטל (אני לוקח סרוקסט 40 מ"ג כל ערב, ולעיתים רחוקות קלונקס, לפי הצורך).
רציתי לשאול אותך מה דעתך לגבי זה והאם הכאבים יכולים להעיד על רגישות לתרופות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - שהם
ניר סלמה03/07/2018שלום שהם - ראשית כל נשמע כאילו כאבי הראש שלך מגיעים אכן מהעורף - השרירים תפוסים ולכן משליחים על הראש.
אתה צריך טיפול משולב של דיקור ועיסוי או כוסות רוח לשחרור השרירים.
אני לא מכיר תופעה כזו של רגישות לתרופות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה עיסוי היית ממליץ?
שהם03/07/2018על איזה עיסוי היית ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהם
ניר סלמה03/07/2018היי שהם
עיסוי חזק - מסוג טווינא או רקמות עמוק
גם שיאצו או תאילנדי יכולים לעזור לדעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות. אני רוצה להבין, כשאתה אומר עיסוי חזק מסוג טווניה, הכוונה שיש טווינה חזק וטווינה יותר עדין? כי דוקא התחלתי לאחרונה טיפול בטווינה אבל לא היה חזק במיוחד..
שהם03/07/2018ואגב, אני מניח שמגע ישיר יותר אפקטיבי ולמה הטווינה נעשית מעל החולצה?
ועוד שאלה ואני מקווה שזה בסדר, לשאול, אבל מה נהוג בעיסוי לגבי חלקים טיפה יותר אינטימים כשיש כאבים, כשמין הסתם ישנה אי נעימות להתקרב לשם משני הצדדים (מטפל ומטופל), ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהם טווינא
ניר סלמה04/07/2018היי שהם טווינא נעשית מעל הבגדים !
אם אתה מטופל אצל מטפל פרטי פשוט תבקש יותר חזק.
אם זה דרך קופת חולים אז הטיפולים פחות טובים .
לגבי ההתייחסות האינטימית זו שאלה מאד סובייקטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)