מידע רפואי
פורומים
- שימור פוריות
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- תרופות סבתא
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- הידרותרפיה
- סרטן השד
- פיזיותרפיה
- קוסמטיקה פרא רפואית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- רפואת עור פוטודינמית
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
- נטורופתיה ותזונה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` ארנון כהן
מומחה ברפואת עור ומין מנהל שירות העור של שירותי בריאות כללית, מחוז דרום. תחומי טיפול: פסוריאזיס, אקנה, סבוריאה, נגעי עור, שומות, יבלות, הסרת נגעי עור, מלנומה, אקזמה, הרפס ועודטובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי >ניתוח אורתופדי ברגל- פלטינה
מנהל הפורום

ד"ר יגאל ויסמן
053-6834481
053-6834481
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר יגאל ויסמן
053-6834481 ללא פרסום בפורום
053-6834481 ללא פרסום בפורום
- ניתוח אורתופדי ברגל- פלטינהנועם12/09/2019
ריסקתי את העקב כשנפלתי מסולם, עברתי ניתוח לפני כחודש וקצת ואני עדיין מתקשה לנהל סדר יום כי אני סובל מאוד מכאבים, אני הולך לפזיותרפיה אבל זה לא עוזר לי. האם הטיפול שלך יכול לסייע במקרה הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אורטופדי
ד"ר יגאל ויסמן12/09/2019בד"כ טראומה מסוג זה מלווה בצביטת עצב, שגורם לדלקת בלתי פוסקת וכאבים. בעזרת דיקור זה ניתן לשחחרו תוך הורדה ובלימת דלקת מקומית. הכאב עובר במלך הטיפולים, אין צורך לטפל בשיכוח כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
טיפול לא תרופתי זה הדבר הבא!
סובלים מהפרעות שינה, PTSD, אפילפסיה, חרדה, פיברומיאלגיה? ישנה אבחנה של לקויות למידה ו\או הפרעות קשב וריכוז? ישנו טיפול שיכול לסייע. פנו עוד היום לד"ר דורון תודר, מומחה בתחומו!
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?