טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך ד"ר ויסמן, אני קוראת את מאמרייך שפורסמו באתר ותוהה האם לאישה סכרתית כמוני הדיקור שאתה מציע יכול לסייע בהובלת דם באופן תכוף לרגליים, לאחרונה הן נפוחות יותר מהרגיל ואני חשה נימול לעיתים גם תוך הליכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב. קודם כל אנו צריכים להבדיל בין נפיחות ברגליים וזרימת דם ירודה ברגלים. כי סביר להניח, שסיבות שונות לכך. זרימת דם ירודה במקרה של סכרת, נושא שחייב למשוך את תשומת לבך בצורה רצינית ביותר וטיפול במקרה זה לפי המלצת רופא מטפל ( היום יש כמה וכמה שיטות טכנולוגיות המסייעות). נפיחות ברגליים- זאת תוצאה של כמה סיבות אפשריות : בעית גב תחתון, תפקודי לב, תפקוד כליות ועוד. בנושא זה שיטת דיקור שלי יכולה לסיעה רבות. לאבחנה סופית את מתבקשת לקבוע תור ולהגיע עם כל המסמכים רפואיים. תודה על פנייתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר