מידע רפואי
פורומים
- נוירופסיכיאטריה
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- אחרי לידה
- רפואה סינית
- זאבת, לופוס
- כירופרקטיקה
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- התפתחות תינוקות
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר דב אנגלשטיין
אורולוג וכירורג בכיר וחוו"ד יו"ר איגוד האורולוגים הישראלי. מתמחה באונקו-אורולוגיה, לרבות סרטן הערמונית וסרטן בשלפוחית השתן, באנדו-אורולוגיה ובכל ענפי האורולוגיה הכללית. נותן ייעוץ משפטי וחוות דעת בתחום האורולוגיה.פרופ` אבירם נצר
מנתח א.א.ג, ראש וצוואר פרופ` אבירם נצר סגן מנהל לשעבר של מחלקת א.א.ג ניתוחי ראש וצוואר, רמב"ם. פרופ` נצר משנה קליני בפקולטה לרפואה בטכניון. פרופ` נצר בעל התמחות במחלות א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר במחלקת א.א.ג. ברמב"ם. פרופ` נצר מקבל לקוחות פרטיים, מכבי, כללית מושלם בקליניקה שבשדרות בן גוריון 4, חיפה.
- כאבים לאחר ניתוחדורון22/10/2019
שלום לך ד"ר ויסמן,
קראתי את הכתבה שלך על שיטת הדיקור ואני מעוניין לברר מולך האם לאחר ניתוח מח הדיקור יעזור לחזרה מהירה לשגרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר ניתוח
ד``ר יגאל ויסמן22/10/2019שלום דורון, שיטה זו נועדת לפוסטטראומה בכל התחומים. בין היתר פגיעות במח. במיוחד, ששיטה זו עובדת דרך המח.
אבל, בשביל החלטה סופי, אני צריך לדעת יותר פרטים על התנהלותך וקשייך היום. בשביל זה אני מציע שתקבע פגישת אבחון, שבה אעיין במסמכים רפואיים ואפגוש אתך באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בעיות בדרכי השתן, בכליות ובמערכת הרבייה הזכרית, עלולות להחמיר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מורה ומטפלת בתרפיה שיקומית דרך היוגה. מלמדת בקמפוס ברושים - ביה"ס לרפואה משלימה ובמרכז הישראלי לאיורוודה . משלבת בהוראתה מעקרונות הויג`ננה יוגה, יוגה נשית,והויני יוגה. ... קרא עוד