מידע רפואי
פורומים
- השתלת שיער
- תזונת תינוקות
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- חרדה חברתית
- אורולוגיה ילדים
- יופי
- הנקה, הנקה נכונה
- זאבת, לופוס
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- פטרת ציפורניים
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אלן ענר
חוו"ד אורתופדיות משפטיות בדיקה על-קולית ( אולטרה-סאונד) פרקי ירכיים תינוקות. איבחון וטיפול של מחלות אורתופדיות מגיל 0 ועד גיל 18. פגיעות ספורט אצל ילדים ומתבגריםעו"ד שירלי כהן אדיב
משרדה של עו"ד שירלי כהן אדיב, הינו משרד בוטיק המסייע לנפגעים בתחום נזקי הגוף (נזיקין): תאונות דרכים, תאונות עבודה, פציעות בשטח מוניציפלי, מימוש זכויות מול חברות הביטוח, המוסד לביטוח לאומי, קרנות הפנסיה, נכויות, אובדן כושר, פטור ממס הכנסה לנכים וסיעוד.
- כאבים לאחר ניתוחדורון22/10/2019
שלום לך ד"ר ויסמן,
קראתי את הכתבה שלך על שיטת הדיקור ואני מעוניין לברר מולך האם לאחר ניתוח מח הדיקור יעזור לחזרה מהירה לשגרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר ניתוח
ד``ר יגאל ויסמן22/10/2019שלום דורון, שיטה זו נועדת לפוסטטראומה בכל התחומים. בין היתר פגיעות במח. במיוחד, ששיטה זו עובדת דרך המח.
אבל, בשביל החלטה סופי, אני צריך לדעת יותר פרטים על התנהלותך וקשייך היום. בשביל זה אני מציע שתקבע פגישת אבחון, שבה אעיין במסמכים רפואיים ואפגוש אתך באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בעיות בדרכי השתן, בכליות ובמערכת הרבייה הזכרית, עלולות להחמיר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
סוללת כבישים :) מנחה יחידים וקבוצות לפריצת דרך באמצעות: NLP דמיון מודרך, תרפיית קו הזמן, פרחי-באך ועוד .. מנחה בכירה בתרפיית קו הזמן TLT וב NLP + מוסמכת להוראת NLP, נטורופתית ומטפלת רב תחומית ... קרא עוד