מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזהרינת23/07/2008
שלום! לפני מספר ימים התחלתי לחוש כאבים בצד שמאל של החזה- בחלקו העליון בקשת של הצלעות מעל השד. בבדיקה אצל רופא המשפחה יידע אותי הרופא כי על פי תלונותי אין קשר ללב (שזה מה שהטריד אותי ביותר), ושאם זה לא יעבור תוך מספר ימים לשוב אליו. היום עברתי טיפול בדיקור, והמדקר לאחר איבחון טען כי מדובר בבעיה בריאות דווקא. לצערי גם לאחר הטיפול טרם חלפו הכאבים. להלן שאלותי: האם כדאי להמשיך לטיפול נוסף או שמא עלי להסיק כי אם זה לא עזר כלל בפעם הראשונה אין זה הטיפול הנכון בשבילי? האם מריחת לבנדר יכולה לפתור כאב במקרה זה? ושאלה אחרונה: אם אכן מדובר בחולשה בריאות מה עוד באפשרותי לעשות כדי לטפל בבעיה? חשוב לצין שאני בת 32 מעשנת. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת-כאבים בחזה
ניר סלמה23/07/2008שלום רינת
לפי נסיוני כאבים בחזה בהחלט יכולים להצביע על חולשת ריאות
ואפילו אחרי שנים של נסיון לא תמיד יש למטופלי הטבה לאחר טיפול אחד
הטיפול הוא דבר אשר נבנה עם הזמן לדעתי את חייבת לתת זמן לדיקור ובהחלט לנסות עוד 3-5 טיפולים כדי לנסות לפתור את הבעיה ע"י דיקור .
הדיקור בעצם מגרה את הגוף לטפל בעצמוולכן הוא לוקח זמן בטיפולים או מטופלים מסויימים
בהצלחה ותרגישי טוב
\ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
רינת24/07/2008אשמח אם תוכל להסביר מעט מה אומר המונח "חולשת ריאות" וממה זה נגרם, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת-חולשת ריאות
ניר סלמה09/08/2008שלום רינת רק עכשיו שמתי לב כי לשאלתך-
חולשת ריאות ברפואה הסינית : הכוונה כי פעולת הריאות בראי הר.הסינית לקוייה בגדול מדובר על פעולת פיזור החמצן בגוף פיזור האנרגיה ועוד , מכיוון שהנושא הוא רחב וכולל הרבה מושגים שאנו במערב לא מכירים ,קשה לי להסביר אותם על גבי הרשת בכתב ,את מוזמנת לחפש באתרים של ר.סינית על הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)