כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה
    רינת
    23/07/2008

שלום! לפני מספר ימים התחלתי לחוש כאבים בצד שמאל של החזה- בחלקו העליון בקשת של הצלעות מעל השד. בבדיקה אצל רופא המשפחה יידע אותי הרופא כי על פי תלונותי אין קשר ללב (שזה מה שהטריד אותי ביותר), ושאם זה לא יעבור תוך מספר ימים לשוב אליו. היום עברתי טיפול בדיקור, והמדקר לאחר איבחון טען כי מדובר בבעיה בריאות דווקא. לצערי גם לאחר הטיפול טרם חלפו הכאבים. להלן שאלותי: האם כדאי להמשיך לטיפול נוסף או שמא עלי להסיק כי אם זה לא עזר כלל בפעם הראשונה אין זה הטיפול הנכון בשבילי? האם מריחת לבנדר יכולה לפתור כאב במקרה זה? ושאלה אחרונה: אם אכן מדובר בחולשה בריאות מה עוד באפשרותי לעשות כדי לטפל בבעיה? חשוב לצין שאני בת 32 מעשנת. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• רינת-כאבים בחזה

ניר סלמה
    23/07/2008

שלום רינת
    לפי נסיוני כאבים בחזה בהחלט יכולים להצביע על חולשת ריאות
    ואפילו אחרי שנים של נסיון לא תמיד יש למטופלי הטבה לאחר טיפול אחד
    הטיפול הוא דבר אשר נבנה עם הזמן לדעתי את חייבת לתת זמן לדיקור ובהחלט לנסות עוד 3-5 טיפולים כדי לנסות לפתור את הבעיה ע"י דיקור .
    הדיקור בעצם מגרה את הגוף לטפל בעצמוולכן הוא לוקח זמן בטיפולים או מטופלים מסויימים
    בהצלחה ותרגישי טוב
    \ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

רינת
    24/07/2008

אשמח אם תוכל להסביר מעט מה אומר המונח "חולשת ריאות" וממה זה נגרם, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת-חולשת ריאות

ניר סלמה
    09/08/2008

שלום רינת רק עכשיו שמתי לב כי לשאלתך-
    חולשת ריאות ברפואה הסינית : הכוונה כי פעולת הריאות בראי הר.הסינית לקוייה בגדול מדובר על פעולת פיזור החמצן בגוף פיזור האנרגיה ועוד , מכיוון שהנושא הוא רחב וכולל הרבה מושגים שאנו במערב לא מכירים ,קשה לי להסביר אותם על גבי הרשת בכתב ,את מוזמנת לחפש באתרים של ר.סינית על הנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו