טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הגעתי לטיפול בדיקור סיני על מנת לקבל איזון שאני מרגישה שנפגע לפני כארבעה חודשים בו חוויתי התקף חרדה נוראי. נשארו מעיין ריקושטים מהחוויה אך חזרתי לתפקוד תקין. היום היה הטיפול הראשון, ולמרבה ההפתעה נתקפתי בחרדה בעת שנהגתי בחזרה הביתה. המטפל הזכיר משהו בעניין שאולי זה עלול "להציץ" בדברים. האם זה נורמלי? אולי זה לא בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מאיה קשה לקבוע לאחר טיפול אחד אם זה טוב לך או לא בעיקרון הדיקור בהחלט עוזר לחרדות את יכולה לתת למטפל את הטלפון שלי ובשמחה יכול להתייעץ איתי יש לי הרבה נסיון עם זה ... בהצלחה ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר