טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני עובדת במשרד ויושבת כ-10 שעות ביום. לאחרונה החלו לי כאבי ישבן. הם תוקפים אותי כל יום משעה 2 ומעלה. אפשר לקבל טיפים כיצד להפחית את הכאב?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרית טיפים למניעת כאבי ישבן... קודם כל הקפידי לקום מהכסא כל שעה שעה וחצי כדי להזרים דם לאזור ולרגליים שנית -מתיחות לרגליים ולישבן גם את יכולה כמה פעמים ביום לעשות אותן שלישית- למרות שאת בטח עייפה מתמיד הקפידי על פעילות גופנית כגון הליכה ועדיף ריצה קלה לפחות פעמיים בשבוע וכל המרבה .... את מוזמנת ליצור קשר להמשך הסבר חתימה טובה ניר סלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר