נזק כתוצאה מדיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק כתוצאה מדיקור
    הילה
    17/10/2008

לפני כשלושה חודשים עשיתי דיקור אצל מדקר שמשתמש במחטים עבות במיוחד וגם מכניס אותן יחסית לעומק (זו שיטת הטיפול שלו). בערך באותה תקופה התחלתי לסבול מכאב חד ונקודתי בגב שמקרין עד לכף הרגל. האם יכול להיות שהדיקור גרם לנזק לעצב והאם יכול להיות שמדובר בנזק בלתי הפיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזק כתוצאה מדיקור

הוספת תגובה

• נזק אפשרי מדיקור סיני

מוטי צ'חנובר
    17/10/2008

שלום הילה
    במידה ובמהלך הטיפול הוחדרה מחט באותה נקודה בגב ממנה את סובלת מכאב חד יתכן ויש קשר בין הדברים.
    במידה ולא הוכנסה מחט לאזור זה, אזי אין קשר בין 2 האירועים האלו.
    בכל מקרה, תופעות לוואי מדיקור סיני הינם מינוריות ביותר ולעתים רחוקות (פחות מ- 0.5%) מתלוננים על תופעות לוואי.

חג שמח
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נק מדיקור

הילה
    18/10/2008

מוטי שלום ותדה על התגובה המהירה הכאב לא הופיע שם לפני הדיקור והוא החל כתוצאה מהדיקור. האם יתכן כי נגרם לי נזק בלתי הפיך לעצב (אני מדגיש כי הוא משתץמש במחטים עבות במיוחד ומכניס אותן לעומק יחסית רב)? אני סובלת מזה כבר שלושה חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק אפשרי מדיקור סיני

מוטי צ'חנובר
    18/10/2008

שלום הילה
    רופא צרפתי אמר: "לכלב יכולים להיות גם כינים וגם פשפשים".
    רוצה לומר, יתכנו 2 ארועים סמוכים שאין כל קשר ביניהם.
    האם הוחדרו מחטי דיקור במקום הכאב עצמו?
    אם כן, יתכן ויש קשר בין הדברים.
    במידה ולא הוחדרה מחט באותו איזור, אזי אין קשר בין המקרים (גם עם כאב חדש הופיע בסמיכות לתחילת בדיקור).
    בכל מקרה, בדרך כלל תופעות לוואי כגון כאב בנקודות דיקור חולפות תוך מספר שעות עד ימים בודדים.
    בברכה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלפוחית רגיזה

לירן
    16/01/2013

לפני כשנתיים נעשה בי דיקור סיני בנקודה שהייתה אמורה לי לעזור להחזיק שתן, בישבן (דיקור עמוק) ובעוד אזורים- מכיוון שסבלתי משלפוחית רגיזה ונאלצתי להשתין כול פרק זמן קצר.

מאז יכולת ההתאפקות שלי היא אינסופית, אך הדבר בא במחיר על הגוף - סחרחורות, בחילות, אובדן התמצאות ועוד סימפטומים מגבילים. המצב הנוכחי הוא שרק לפי הרגשת החולי המאוד קשה הזאת אני יודע שאני צריך להשתין.

האם הדיקור ההוא, יכל לגרום לכך? (לדוגמא ע"י נזק לעצבי התקשורת של ההתרוקנות התמלאות וכו') ואם כן, מה אפשר לעשות כדיי לתקן את המצב? כמו כן לאחרונה אובחנתי עם דלקת כרונית של הערמונית כנראה כתוצאה מחזרת שתן לערמונית, האם יכול להיות קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו