מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק כתוצאה מדיקורהילה17/10/2008
לפני כשלושה חודשים עשיתי דיקור אצל מדקר שמשתמש במחטים עבות במיוחד וגם מכניס אותן יחסית לעומק (זו שיטת הטיפול שלו). בערך באותה תקופה התחלתי לסבול מכאב חד ונקודתי בגב שמקרין עד לכף הרגל. האם יכול להיות שהדיקור גרם לנזק לעצב והאם יכול להיות שמדובר בנזק בלתי הפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק אפשרי מדיקור סיני
מוטי צ'חנובר17/10/2008שלום הילה
במידה ובמהלך הטיפול הוחדרה מחט באותה נקודה בגב ממנה את סובלת מכאב חד יתכן ויש קשר בין הדברים.
במידה ולא הוכנסה מחט לאזור זה, אזי אין קשר בין 2 האירועים האלו.
בכל מקרה, תופעות לוואי מדיקור סיני הינם מינוריות ביותר ולעתים רחוקות (פחות מ- 0.5%) מתלוננים על תופעות לוואי.
חג שמח
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנק מדיקור
הילה18/10/2008מוטי שלום ותדה על התגובה המהירה הכאב לא הופיע שם לפני הדיקור והוא החל כתוצאה מהדיקור. האם יתכן כי נגרם לי נזק בלתי הפיך לעצב (אני מדגיש כי הוא משתץמש במחטים עבות במיוחד ומכניס אותן לעומק יחסית רב)? אני סובלת מזה כבר שלושה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק אפשרי מדיקור סיני
מוטי צ'חנובר18/10/2008שלום הילה
רופא צרפתי אמר: "לכלב יכולים להיות גם כינים וגם פשפשים".
רוצה לומר, יתכנו 2 ארועים סמוכים שאין כל קשר ביניהם.
האם הוחדרו מחטי דיקור במקום הכאב עצמו?
אם כן, יתכן ויש קשר בין הדברים.
במידה ולא הוחדרה מחט באותו איזור, אזי אין קשר בין המקרים (גם עם כאב חדש הופיע בסמיכות לתחילת בדיקור).
בכל מקרה, בדרך כלל תופעות לוואי כגון כאב בנקודות דיקור חולפות תוך מספר שעות עד ימים בודדים.
בברכה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלפוחית רגיזה
לירן16/01/2013לפני כשנתיים נעשה בי דיקור סיני בנקודה שהייתה אמורה לי לעזור להחזיק שתן, בישבן (דיקור עמוק) ובעוד אזורים- מכיוון שסבלתי משלפוחית רגיזה ונאלצתי להשתין כול פרק זמן קצר.
מאז יכולת ההתאפקות שלי היא אינסופית, אך הדבר בא במחיר על הגוף - סחרחורות, בחילות, אובדן התמצאות ועוד סימפטומים מגבילים. המצב הנוכחי הוא שרק לפי הרגשת החולי המאוד קשה הזאת אני יודע שאני צריך להשתין.
האם הדיקור ההוא, יכל לגרום לכך? (לדוגמא ע"י נזק לעצבי התקשורת של ההתרוקנות התמלאות וכו') ואם כן, מה אפשר לעשות כדיי לתקן את המצב? כמו כן לאחרונה אובחנתי עם דלקת כרונית של הערמונית כנראה כתוצאה מחזרת שתן לערמונית, האם יכול להיות קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)