מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאסים חזקים בקרסולחוה ברזילי10/01/2009
שלום רב לפני מס' חודשים סובבתי את קרסול רגל ימין. קיבלתי תרופות שונות במחזורים של 10 ימים ושום תרופה לא עזרה ממש. נואשתי אחרי שכל הצילומים והאולטרא סאונד היה תקין. הלכתי לדיקור סיני 11 טיפולים במכבי טבעי. חלה הטבה משמעותית ושיפור. לא ממש חזרתי לעצמי אבל היה שיפור. עכשיו. לפני שבוע הכל חזר לי. הקרסול כואב בחלקו הפנימי ולא החיצוני. רופא אמר כי זה דלקת. נתן אביטרן וגסטרו ל-10 ימים. לקחתי כבר 5 כדורים. לא יודעת מה לעשת. סובלת מאוד. שאלתי איך אחרי טיפול בדיקור חלה הטבה והמצב כמעט חזר לקדמותו - איך קורה ששוב הכל חזר? ובכלל מה לעשות לאיזה כיון ללכת הפעם? האם שוב לחזור לדיקור? נואשת. זקוקה לעזרה!!! אודה להתיחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חוה
ניר סלמה10/01/2009הטיפול ברפואה סינית מאד עוזר לכאבים
לי נשמע כי לא השלמת את הטיפול, עדיין היה מעט כאב חבל שלא לקחת עוד כמה טיפולים למניעה (רפואה מונעת)
לא נורא אם הדיקור עזר לך פעם אחת את יכולה לפנות שוב וגם לסיים את הטיפול, אני גם לא מבין אם רק דיקור עזר לך בפעם הקודמת למה בכלל שוב לקחת כדורים ולא ניסית קודם כל דיקור .
בהצלחה והרגישי טוב
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)