כאסים חזקים בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאסים חזקים בקרסול
    חוה ברזילי
    10/01/2009

שלום רב לפני מס' חודשים סובבתי את קרסול רגל ימין. קיבלתי תרופות שונות במחזורים של 10 ימים ושום תרופה לא עזרה ממש. נואשתי אחרי שכל הצילומים והאולטרא סאונד היה תקין. הלכתי לדיקור סיני 11 טיפולים במכבי טבעי. חלה הטבה משמעותית ושיפור. לא ממש חזרתי לעצמי אבל היה שיפור. עכשיו. לפני שבוע הכל חזר לי. הקרסול כואב בחלקו הפנימי ולא החיצוני. רופא אמר כי זה דלקת. נתן אביטרן וגסטרו ל-10 ימים. לקחתי כבר 5 כדורים. לא יודעת מה לעשת. סובלת מאוד. שאלתי איך אחרי טיפול בדיקור חלה הטבה והמצב כמעט חזר לקדמותו - איך קורה ששוב הכל חזר? ובכלל מה לעשות לאיזה כיון ללכת הפעם? האם שוב לחזור לדיקור? נואשת. זקוקה לעזרה!!! אודה להתיחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאסים חזקים בקרסול

הוספת תגובה

• שלום חוה

ניר סלמה
    10/01/2009

הטיפול ברפואה סינית מאד עוזר לכאבים
    לי נשמע כי לא השלמת את הטיפול, עדיין היה מעט כאב חבל שלא לקחת עוד כמה טיפולים למניעה (רפואה מונעת)
    לא נורא אם הדיקור עזר לך פעם אחת את יכולה לפנות שוב וגם לסיים את הטיפול, אני גם לא מבין אם רק דיקור עזר לך בפעם הקודמת למה בכלל שוב לקחת כדורים ולא ניסית קודם כל דיקור .
    בהצלחה והרגישי טוב
    ניר סלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו