מיגרנה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה קשה
    סיגל
    19/01/2009

שלום, השאלה מופנית למוטי אני בת 37 וסובלת ממיגרנות קרוב ל 20 שנה, בחצי שנה האחרונה המצב מאוד החמיר והמיגרנה היא על בסיס יומיומי אפשר להגיד, אני לוקחת רילרט בממוצע 4 פעמים בשבוע, משפיע הרבה פחות מפעם, במקביל מטופלת קצת מעל לחודשיים בדיקור אצל מומחה ברפואה סינית, העניין הוא שאין שיפור בכלל ולא רק, נראה שיש אפילו החמרה במצב, מיותר לציין שאני בקושי מתפקדת, נעדרת המון מהעבודה ובעיקר מאוד סובלת כאבים מאוד חזקים, מרותקת ימים למיטה לא מסוגלת לעשות פעולות הכי פשוטות וחיי הפכו פשוט לגיהנום מאז. מה אני יכולה לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה מראש סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנה קשה

הוספת תגובה

• מיגרנה קשה

מוטי צ'חנובר
    20/01/2009

שלום סיגל
    התמונה המצטיירת אכן לא פשוטה אך ישנם מספר צעדים שעשויים לשפר את מצבך:
    1. בקשי מהנוירולוג המטפל בך טיפול תרופתי שונה-במידת קבלי טיפול מניעתי (לפחות לתקופה מסויימת).
    2. התייעצי עם המטפל לגבי שילוב צמחי מרפא סיניים.
    3. רוב האוכלוסיה מגיבה לטיפול בדיקור-אם אחרי כ 10-15 טיפולים אין שינוי החליפי מטפל-אינני מטיל ספק במקצועיותו אולם לפעמים גישה שונה עושה את ההבדל.
    4. כ-1/3 מהמטופלים מגיבים בצורה לא מספקת לדיקור סיני-במידה ואת חלק מקבוצה זו החליפי שיטת טיפול: הומאופטיה, צמחי מרפא, כירופרקטיקה (במידה ויש קשר לשריר הצוואר) ועוד.

בהצלחה
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפעמים צריך סבלנות....

שרה
    02/02/2009

היו לי כמה מטופלים שאחרי הטיפולים הראשונים, קיבלו מיגרנה חזקה יותר מבדר"כ ולאחר מכן המיגרנות הלכו ופחתו. תתיעצי עם המטפל שלך לגבי תזונה/ צמחים ואולי אף לעלות את תדירות הטיפולים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקט טיפולי דיקור לאחר סיום הסדרה

מוטי צ'חנובר
    06/02/2009

שלום
    אמת אמרת לירון.
    לעתים רואים שיפור ניכר במצבו של המטופל מספר שבועות או חודשים לאחר סיום סדרה של 12 טיפולי דיקור.
    נשאלת השאלה כיצד ניתן לדעת אם אכן הדיקור היה יעיל?
    ובכן, נשים שסבלו שנים ארוכות ממיגרנה, ללא שינוי בדפוס הכאב או בעוצמתו, חווים שינוי והקלה בעוצמת הכאב לאחר סדרת טיפולים-במצב זה ניתן להניח כי הדיקור עשה את העבודה.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתי

סיגל
    15/03/2009

שלום בתי, אשמח לשמוע מה עזר לבעלך, תוכלי לתת לי מייל או טלפון שלך ואני אתקשר? תודה סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו