שאלה למוטי - כאבים ושכמה שמוטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למוטי - כאבים ושכמה שמוטה
    יעל
    24/01/2009

שלום,
    בעקבות פציעה בחדר כושר לפניי 6 שנים , נפצעתי בנקודה ממש ליד עמוד השדרה והשכמה הימנית ,
    בבבדיקות במשך השנים לא נמצא נזק נוירולגי ( EMG) תקין אך נראה לי שלא בדקו את כל המקורות או שפחקששו משהו כי עד היום לא קיבלתי שום אבחנה, עםהזמן הכל מתחלש לי ושמוט הכתף ממוקמת יותר מידי קדימה , , עשיתי בדיק EMG בפעם השלישית לפניי שנה שממש כאבה לי ( כנראה בדקו מקור עצבי צווארי , כי שתיי הידיים שלי נחלשו , אבל יש לי שרירים , אפילו לחפוף ראש כואב לי להרים ידיים, ) ומאז המצב התדרד , האם יכול להיגרם נזק בעקבות הבדיקות האלה , הרי היא מחדירה מחט ומבקשת להפעיל מאמץ וזה ממש כאב , והאם יכול להיות שנתינת פולס חחשמלי גבוההמידי לשריר שבדכ מקבל פולס מסוים כדי לעבוד - האם יכול היוצר נזק לשריר ? כמו לדוגמא נורה שנשרפת אם נותנים ללה מתח גבובה מידי??? איזה סוג טיפול יכול התאים לי - אנא עזור לי
    ( ספורט יכול לגרום לנזק ?)
    תודה
    מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב וחולשה עקב פציעה

מוטי צ'חנובר
    24/01/2009

שלום מעיין
    לא ציינת מאיזה סוג של פציעה סבלת.
    חולשה, ריפיון וקושי לבצע פעולות מסויימות עשויים להעיד על ירידה בתפקוד מערכת העצבים- וזו הסיבה שאת עוברת בדיקות EMG.
    הבדיקות אינן מזיקות ואת לא צריכה לחשוש מהן.
    ואולם, חשוב למצות את הבירור הרפואי ולהגיע לאבחנה ברורה.
    במידה והבדיקות תקינות, שילוב של דיקור סיני עם כירופרקטיקה עשוי לעזור.
    במידה ויש ממצאים שונים-יש לשקול טיפול לגופו של עניין.
    בהצלחה
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו