מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למוטי - כאבים ושכמה שמוטהיעל24/01/2009
שלום,
בעקבות פציעה בחדר כושר לפניי 6 שנים , נפצעתי בנקודה ממש ליד עמוד השדרה והשכמה הימנית ,
בבבדיקות במשך השנים לא נמצא נזק נוירולגי ( EMG) תקין אך נראה לי שלא בדקו את כל המקורות או שפחקששו משהו כי עד היום לא קיבלתי שום אבחנה, עםהזמן הכל מתחלש לי ושמוט הכתף ממוקמת יותר מידי קדימה , , עשיתי בדיק EMG בפעם השלישית לפניי שנה שממש כאבה לי ( כנראה בדקו מקור עצבי צווארי , כי שתיי הידיים שלי נחלשו , אבל יש לי שרירים , אפילו לחפוף ראש כואב לי להרים ידיים, ) ומאז המצב התדרד , האם יכול להיגרם נזק בעקבות הבדיקות האלה , הרי היא מחדירה מחט ומבקשת להפעיל מאמץ וזה ממש כאב , והאם יכול להיות שנתינת פולס חחשמלי גבוההמידי לשריר שבדכ מקבל פולס מסוים כדי לעבוד - האם יכול היוצר נזק לשריר ? כמו לדוגמא נורה שנשרפת אם נותנים ללה מתח גבובה מידי??? איזה סוג טיפול יכול התאים לי - אנא עזור לי
( ספורט יכול לגרום לנזק ?)
תודה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב וחולשה עקב פציעה
מוטי צ'חנובר24/01/2009שלום מעיין
לא ציינת מאיזה סוג של פציעה סבלת.
חולשה, ריפיון וקושי לבצע פעולות מסויימות עשויים להעיד על ירידה בתפקוד מערכת העצבים- וזו הסיבה שאת עוברת בדיקות EMG.
הבדיקות אינן מזיקות ואת לא צריכה לחשוש מהן.
ואולם, חשוב למצות את הבירור הרפואי ולהגיע לאבחנה ברורה.
במידה והבדיקות תקינות, שילוב של דיקור סיני עם כירופרקטיקה עשוי לעזור.
במידה ויש ממצאים שונים-יש לשקול טיפול לגופו של עניין.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)