דלקות בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות בגוף
    רוני
    08/08/2009

שלום למוטי ולניר,
    ברשותכם, שאלה לגבי דיקור: האם הוא עשוי לפתור בעיה של כאבים גם לטווח הארוך? מה ניתן לעשות וכיצד כדאי להתנהג על מנת שתוצאות הטיפול בדיקור יימשכו לאורך זמן או אף לתמיד, והגוף לא "יחזור לסורו " ולכאבים שוב? אני בת 38. יש לי כאבים, כנראה דלקת, במפרק הירך הימנית שנמשכים כמה חודשים, אחרי שני התקפים של גב תחתון תפוס בהפרש של חודש זה מזה (כאילו שנשארו לי "שאריות" שם..אם כי תנועה של המפרק עוזרת להקלת הכאב), בנוסף, כשאני מתוחה יש לי כאבי צוואר שוב בצד ימין, בשריר שם.., גם במקרה זה תנועה ועיסוי של השריר עוזרים להפחתת כאב..., היו לי גם כאבים בברכיים (הרופא אז אמר שזה דלקת). יש לציין שבגלל הדלקות אני מאד מתוחה ומתוסכלת כי אינני יכולה לעסוק בפעילות גופנית. אני מתכוונת לפנות לטיפול בדיקור כי הרפואה הרגילה לא יודעת לעזור לי אלא לטווח קצר בלבד (תרופות !!). אני רוצה לא רק הפחתה בכאב, אלא ריפוי, האם אני חיה באשליות ??? איך כדאי לנהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות בגוף

הוספת תגובה

• האם לדיקור יכולת ריפוי במצבי דלקת?

מוטי צ'חנובר
    08/08/2009

שלום רוני
    את שואלת שאלה טובה!
    קשה לי להגיד בבטחון גמור כי אני יכול להביא לריפוי מלא.
    דיקור סיני הינה שיטה לטיפול בכאב ובין היתר, בעלת יכולת למנוע או לשלוט במצבי דלקת.
    שיפור באיכות החיים כמו גם חיזוק מנטלי של הנפש, שליטה במצבי מתח ויכולת אמונה עצמית עשויים להביא לריפוי מחלות רבות מספור. הדיקור הינו שיטה שמטפלת באדם בדרך מיוחדת.
    הצעתי: שלבי טיפול בדיקור סיני בקרבת אזור מגוריך, תוך שיתוף הרופא המטפל בך. אני מאמין שבמהלך סדרה של 6 עד 10 טפולים תדעי אם הדיקור מקל ומשפר את מצבך.
    הצלחת הטיפול תימדד באמצעות ירידה בעוצמת ותדירות הכאב,שינוי בשימוש במשככי כאבים והרגשתך האישית.
    בהצלחה
    מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו