מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיברומילגיהאור31/08/2009
איך ניתן לשכך כאבים באופן כללי?
הכאבים שלי מוחמרים במאמץ.
בעיקר יש לי כאבי גב אבל רגישות כללית לכאבים(מחזור,ראש,כאבי גרון ואוזנים ןכו'..) וכן דיכאון,חרדה,חוסר שקט.התיעות מהר מדברים.
לוקחת טרמדקס .
ניסיתי הרבה טיפולים ברכפואה משלימה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור ופיברו מיאלגיה
מוטי צ'חנובר01/09/2009שלום רב
דיקור סיני הינה שיטה שבין היתר יעילה לשיכוך כאב במספר דרכים- במידה ואת מעוניינת לקרוא עוד על מנגנון שיכוך הכאב פירטתי בשאלות נפוצות בראש הפורום.
אני ממליץ לך לנסות סדרה של 10 טיפולי דיקור סיני ולהערכתי תוך 5-6 טיפולים תרגישי שיפור בעוצמת הכאב ותדירותו.
אין מדובר בפתרון קסם אלה בשיפור הדרגתי של איכות החיים שלך וחשוב להתאזר בסבלנות.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אור02/09/2009עשיתי טיפולים כמעט שנה בדיקור קוריאני(וצבעים ומוקסות וכו'..)עם הטבה במחלות אחרות אך ללא הטבה בכלל בפיברו'.
דיקור סיני עשיתי 5 טיפולים ללא הטבה.
מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציה נוספת
מוטי צ'חנובר02/09/2009שלום אור
אופציה נוספת היא לשלב צמחי מרפא סיניים.
נסה עוד מספר טיפולים בדיקור ואני מקוה שאם קצת סבלנות תראה הטבה.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)