מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב מתמשךכהן חדוה21/09/2009
אני בת 62 שוקלת 73 ק"ג גובה 159 ס"מ סובלת מכאב מתמשך מזה שנתיים מעל הקרסול בעקר ברגל שמאל כל הבדיקות שעברתי (אורטופדיה הומלץ על מידרסים שלא שיפרו את הכאב, כלי דם ,EMG, צילום חוט השדרה-נמצאו שינויים לא מעבר למקובל לגילי , ניורולגיה)
הבדיקות נמצו נמצאו תקינות.
הכאבים מופיעים בעקר לאחר עמידה ממושכת, האיזור מתחמם ומופיע אדמומיות בחלק הפנימי של הרגל מעל הקרסול.
כשהאדמומיות מופיע החום יורד והאדמויות נעלמת לאחר כיומיים .
בהמלצת רופא אורטופד נשלחתי לבצע פיזוטרפיה בגלי חום לאחר הטיפול מצב הכאבים לא השתפר
כשהכאבים גוברים אני לוקחת אקמול עד חמישה כדורים ליום בהתאם לכאב
טופלתי בכדור Simvastatin עד לפני שנה בהמלצת הרופא המטפל הופסק הטיפול בכדור הכולסטור נשאר יציב ללא שינוי במסגרת המותר גם ללא הכדור.
התרופות בהם אני משתמשת באופן קבוע ר"מ:
קרדילוג 10 מ"ג, אמלודיפין 7.5 מ"ג ,טריטייס 5 מ"ג, ליפיטור 20 מ"ג, גלוקומין 850מ"ג, לנטון 30מ"ג קרטיה 100 מ"ג, כל הכדורים הנ"ל 1 ביום,
נא עזרתך הכאבים בלתי נסבלים ופגעים האיכות חיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מעל הקרסול
מוטי צ'חנובר22/09/2009שלום חדוה
אכן מקרה לא שגרתי.
דיקור הינה שיטה לטיפול בכאב וככזו יש ביכולתה להוריד את עוצמת ותדירות הכאב בסוגי כאב שונים.
הצעתי: קבלי סדרה של 10 טיפולי דיקור ואני מניח שתוך מספר טיפולים יהיה שיפור במצבך.
פני למטפל באזור מגורייך או לנייד שלי לקבלת מידע נוסף: 050-6791001
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)