מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני שיפור זרימת חמצן לראשליטל18/11/2009
שלום,
אני בת 23 וקיבלתי הלצה מרופא המשפחה לעבור דיקור סיני. רציתי לדעת אם יש סוג שמתאים לי ביותר, ומה לבקש מהמטפל.
בשלוש שנים האחרונות אני סובלת מכאבי ראש חזקים, פעם בשבועיים-שלושה, שמלווים ברגישות לאור, ראייה ירודה ושמשביתים אותי ליומיים שלמים. יש לי גם נשירה מרובה של שיער על אף שהתזונה שלי תקינה לחלוטין, וללא קשר לעונות מעבר. אני מרגישה החלשות מתמדת בראייה והמספר במשקפיים שלי ממשיך להאפיל. מסז'יסט שטיפל בי אמר שהשקע מאחורי הראש שאמור להיות פתוח, חסום אצלי עקב שרירים תפוסים, והדבר גורם למיגרנות ולשאר התופעות.
רופא המשפחה שלי המליץ על דיקור סיני, האם יש טיפול שמיועד לשיפור זרימת החמצן לראש ולשחרור השקע העורפי? איזה טיפול מומלץ ביותר עבורי? האם צריך לשלב טיפול סיני עם עיסוי באזור השכמות והעורף?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמצן לראש
ניר סלמה18/11/2009לפי התיאורים שלך את חייבת חיזוק רציני של הגוף. כשאת מחפשת דיקור סיני תשאלי את המטפל/ת אם הוא מתמחה גם בצמחי מרפא זה חשוב מאד לחיזוק הגוף והדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
מוטי צ'חנובר18/11/2009שלום ליטל
אין כל קשר בין זרימת חמצן לראש ושרירים תפוסים באזור השכמות!
יתכן שאת סובלת מכאב ראש המלווה בשרירים נוקשים. לסוג זה של כאב ראש יש תמונה ברורה, ניתן לאבחן אותו ולדעת בוודאות אם מקור הכאב הינו בשרירים התפוסים באזור העורף והשכמות (העשויים לגרום לכאב המקרין לנקודות מסויימות בראש) או שאין קשר בין 2 התופעות.
המלצתי: פני למטפל בדיקור סיני בשילוב צמחי מרפא.
למידע נוסף או המלצה את מוזמנת לפנות אלי.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)