דיקור סיני שיפור זרימת חמצן לראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני שיפור זרימת חמצן לראש
    ליטל
    18/11/2009

שלום,
    אני בת 23 וקיבלתי הלצה מרופא המשפחה לעבור דיקור סיני. רציתי לדעת אם יש סוג שמתאים לי ביותר, ומה לבקש מהמטפל.
    בשלוש שנים האחרונות אני סובלת מכאבי ראש חזקים, פעם בשבועיים-שלושה, שמלווים ברגישות לאור, ראייה ירודה ושמשביתים אותי ליומיים שלמים. יש לי גם נשירה מרובה של שיער על אף שהתזונה שלי תקינה לחלוטין, וללא קשר לעונות מעבר. אני מרגישה החלשות מתמדת בראייה והמספר במשקפיים שלי ממשיך להאפיל. מסז'יסט שטיפל בי אמר שהשקע מאחורי הראש שאמור להיות פתוח, חסום אצלי עקב שרירים תפוסים, והדבר גורם למיגרנות ולשאר התופעות.
    רופא המשפחה שלי המליץ על דיקור סיני, האם יש טיפול שמיועד לשיפור זרימת החמצן לראש ולשחרור השקע העורפי? איזה טיפול מומלץ ביותר עבורי? האם צריך לשלב טיפול סיני עם עיסוי באזור השכמות והעורף?

תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חמצן לראש

ניר סלמה
    18/11/2009

לפי התיאורים שלך את חייבת חיזוק רציני של הגוף. כשאת מחפשת דיקור סיני תשאלי את המטפל/ת אם הוא מתמחה גם בצמחי מרפא זה חשוב מאד לחיזוק הגוף והדם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

מוטי צ'חנובר
    18/11/2009

שלום ליטל
    אין כל קשר בין זרימת חמצן לראש ושרירים תפוסים באזור השכמות!
    יתכן שאת סובלת מכאב ראש המלווה בשרירים נוקשים. לסוג זה של כאב ראש יש תמונה ברורה, ניתן לאבחן אותו ולדעת בוודאות אם מקור הכאב הינו בשרירים התפוסים באזור העורף והשכמות (העשויים לגרום לכאב המקרין לנקודות מסויימות בראש) או שאין קשר בין 2 התופעות.
    המלצתי: פני למטפל בדיקור סיני בשילוב צמחי מרפא.

למידע נוסף או המלצה את מוזמנת לפנות אלי.
    בהצלחה
    מוטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו