מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במפשעה ימנית (בטן תחתונה)שמרית20/12/2009
שלום, אני בת 26, וסובלת מספר חודשים מכאבים באים והולכים באיזור המפשעה הימנית שמתפשטים גם לרגל לעיתים, זה התחיל מאז שהייתה לי דלקת בשתן, אך היא עברה. יש לי גם כאבי גב לפעמים שכואבים ביחד עם הבטן באותו איזור רק בגב. עשיתי בדיקות כלליות ואולטרה סאונד במפשעה אך לא נמצא כלום, ממה הדבר יכול להיגרם ומה ניתן לעשות כדי להיפטר מהכאב?
תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפשעה ימנית (בטן תחתונה)
ניר סלמה20/12/2009הי שמרית
לי זה נשמע כאילו עדיין יש לך עוד גורם זר בגוף את בודאי טופלת באנטיביוטיקה והגוף נחלש מעט ולא הצלחת להיפטר לגמרי מהמחלה. האם את מרגישה חלשה\ חולה עדיין?
אם כן את צריכה חיזוק של המערכת החיסונית ופינוי הגורם הזר מהגוף במיוחד מאיזור השלפוחית והכליות.
דיקור וצמחי מרפא יכול לעזור לך בצורה מעולה ומהר .
אל תתמהמהי
בהצלחה
ניר סלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב במפשעה
מוטי צ'חנובר21/12/2009היי שמרית
האם נבדקת ע"י אורטופד?
לעתים מקורו של כאב קורן למפשעה הינו בגב התחתון (קיימות סיבות אחדות).
בכל מקרה כדאי למצות את הבירור הרפואי על מנת לשלול בעיות אחרות.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)