דיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור
    עדי
    26/11/2007

האם דיקור יעזור לי בכאבי מחזור? יש לי לא מעט בעיות של מחזור לא סדיר וכאבים לפניו ואחריו. אני לא מצליחה אף פעם לעבור מחזור שקט. האם יש סיכוי שלגלולות יש חלק בכאבים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור

הוספת תגובה

• דיקור וכאבי מחזור

מוטי צ'חנובר
    26/11/2007

שלום עדי
    אחת מנקודות החוזק של הרפואה הסינית (הכוללת את שיטת הדיקור הסיני) הינה טיפול בבעיות גניקולוגיות שונות כגון כאב לפני/אחרי הווסת, מחזור לא סדיר, חוסר פריון ואף טיפול בגידולים ברחם.
    כאב לפני הווסת קשור לאיבר הכבד האחראי על הנעת האנרגיה בגוף ואילו כאב לאחר הווסת קשור לחולשת דם (מדובר באבחנה סינית ואין זה אומר שיש בעיה בכבד או בדם).
    סדרת טיפולים בדיקור סיני תקל על מצבך ותסדיר את המחזור. אני ממליץ לך לשלב צמחי מרפא ספציפיים לבעייתך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור וכאב מחזור-המלצת משרד הבריאות

מוטי צ'חנובר
    26/11/2007

בדקתי באתר משרד הבריואת והטיפול המומלץ לכאבי מחזור לנשים ולנערות הינו בין היתר דיקור סיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו