מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיעל31/10/2010
שלום
לפני שנה וחצי בערך התחלתי להרגיש כאבים עזים ושורפים בברכיים, באגן ובגב. הכאב נמשך במשך כל היום, כאשר בשעות הלילה הכאב מתחזק אף יותר, ואני לא מצליחה לישון. אני נרדמת ומתעוררת עם הרגשת שריפה בגב, האגן והרגליים, מתעוררת ובוכה מהכאב. ניסיתי כל תרופה נגד כאבים(כולל תרופות טבעיות והומיאופטיות) שאינן דורשות מרשם רופא.
רופא המשפחה שלך אותי לצילומים ולא מצא שום גורם לכאבים, ואמר שהזמן יעשה את שלו. בינתיים אני חיה עם כאב חזק ושורף, לא ישנה, וכל חיי השתנו, וכך גם חיי משפחתי וילדיי.
אני מיואשת וכואבת, אשמח לעצה לטיפול
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ניר סלמה31/10/2010שלום יעל
הסימפ שאת מדברת עליהם מוכרים ועושים היגיון לכל מטפל ברפואה סינית
גשי מהר !!! למטפל ברפואה סינית שעובד גם עם צמחי מרפא ולדעתי בתוך חודש את יכולה להגיע להקלה משמעותית.... אבל אי אפשר באמת לדעת בלי לראות אותך
אל תחכי כי לדעתי יש סיכוי טוב שאפשר להקל עליך משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)