מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנהחסויה16/12/2007
אני סובלת שנים מי ילדות מכאבי ראש חזקים בצד הימני הקידמי דל הראש כאבים שבשנה האחרונה מולבה בבחילות חוסר ריכוז וכאבים בעין ימין וכשאני הולכת אני מרגישה מהעקב של רגל ימין את הכאב בראש כל משכחי כאבים למינהם לא עוזרים הכאב לא עובר רק שינה של לילה עוזרת ובבוקר אן כאב אף פעם לא עשיתי בדיקות להיבחון מיגרנה אבל לפי מה שאני יודעת וקוראת בספרים הבנתי שזו מיגרנה. מה התרופה הכי טובה למיגרנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה
מוטי צ'חנובר17/12/2007שלום רב
כאב ראש מיגרנוטי מתואר ככאב ראש חד צידי, עז, פועם, המלווה בבחילות או רגישות לאור ובתדירות של 3-4 התקפים בחודש.
אינני יכול להמליץ על תרופה אך אני ממליץ לך בחום לעשות 2 דברים:
1. לגשת לנוירולוג המתמחה בטיפול בכאבי ראש ע"מ לאבחן את סוג כאב הראש שלך.
2. לעבור סדרת טיפולים בדיקור סיני.
הדיקור הינה שיטה יעילה למניעה וטיפול של כאבי ראש כרוניים. שעורי ההצלחה של הדיקור בטיפול במיגרנות גבוהים והשיטה בטוחה לטיפול.
ולא, הדיקור אינו כואב...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)