כאבים עזים בגב אמצעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים בגב אמצעי
    חן
    14/03/2011

בזמן האחרון כואב לי הגב.
    בניגוד להנחה המקובלת, כואב לי גב אמצעי/עליון (לא השכמות,אלא מתחתיהם), ולא הגב התחתון, לא שכמות, לא צוואר, לא כתפיים, לא ירכיים ואף לא באגן/עכוז ! ללא תחושת תשישות, ללא בלבול או שיכחה, ללא קושי לקום מהמיטה.....), לעיתים יש כאבי בטן וחזה (הקרנה?)
    הכאבים כה עזים עד שאינני יכולה לישון בלילות. אם אני נרדמת, אני מתעוררת מכאבים. הכאבים קיימים גם במהלך היום אך הולכים ומחזקים במהלך הערב, ומתגברים אפילו יותר בלילה.
    צילומי גב היו תקינים לדעת האורטופד, שהפנה אותי למיפוי עצמות, לכירורג וכן לראומטולוג - הכירורג לא מצא את סיבת הכאב- U.S בטן היה תקין, הראומטולוג טען שמדובר בפולימיאלגייה-ראומטיקה ונתן טיפול בסטרואידים למשך שנה, והבטיח שתוך ימים מועטים הכאב יעלם, ואף המליץ לא לעשות את המיפוי. אני לאחר נטילת 15מ"ג פרדניזון ליום כבר 10 ימים, ועדיין סובלת מכאבי תופת בגב אמצעי(ממש לא כמו שמתואר בפירוט המחלה באתרי הרפואה-לא שכמות, לא צוואר, לא כתפיים, לא ירכיים ואף לא באגן/עכוז !) הכאבים לא פחתו מאז תחילת הטיפול ואפילו התגברו !!! אולי הבעיה שלי לא אובחנה נכון? האם ניתן לאבחן ולהפחית את הסבל באמצעות רפואה אלטרנטיבית?
    יש עצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים עזים בגב אמצעי

הוספת תגובה

• כאבים עזים בגב אמצעי - תגובה

ניר סלמה
    14/03/2011

חן
    לדעתי לאחר כל כך הרבה בירורים וניסיונות באמצעות הרפואה המערבית לא נותר לך אלא לפנות אל הרפואה המשלימה . אני כמובן ממליץ לך על טיפול ברפואה סינית...

אישית נתקלתי בהרבה מקרים שהרפואה המערבית לא יודעת מה לעשות או מה הגורם הרפואה הסינית ראוה את כל הגוף כיחידה אחת ולכן היא קלאסית למצבים כאלו. המטפל הטוב יחפשש את שורש הבעיה ולא רק במקום הבעיה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- אשקול אופציה זו בכובד ראש

חן
    14/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- אשקול אופציה זו בכובד ראש - תגובה

ניר סלמה
    16/03/2011

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו