מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנות וטופמאקסעדי01/01/2008
אני בת 28 סובלת 10 שנים ממגרנות(6 פעמים בחודש ממוצע) התחלתי לפני שבועים טופמאקס עולה במינונים עד ל 100 מ"ג - שאלותי
1. מתי אראה שינוי משמעותי כרגע עדיין יש מיגרנות פה ושם לוקחת רילרט 20 מג
2. אם אני לא שותה הרבה מים (חצי ליטר ביום)האם הטופמאקס יגרום לי לאבנים בכליות(כך קראתי)
3. האם הטופמאקס מתנגש באקמול או בנורפן
4. האם הטופמאס 100 מג יתנגש לי עם יסמין למניעת הריון והאם מותר ליטול אותן באותה דקה?
5. אומרים שהכדור מרזה אז למה אני רק אוכלת יותר מאז שהתחלתי עם הכדור?
תודה מראש
יום טוב
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות וטופמאקס
מוטי צ'חנובר01/01/2008עדי שלום רב
מכיוון שאני מומחה לרפואה סינית ולא רופא אינני יכול לעזור לך בנושא זה.
במסגרת עבודתי כמטפל בדיקור סיני בביה"ח איכילוב-המחלקה הנוירולוגית, אני מטפל בחולים רבים הסובלים מכאב ראש מיגרנוטי במקביל לטיפול תרופתי.
בין יתרונות הדיקור ניתן למנות את יעילות השיטה כפי שהוכחה היא מתאימה למגוון רחב של אנשים, אין לה תופעות לוואי, אין התנגשות עם טיפול תרופתי כלשהו והכי חשוב: הצלחת הטיפול תביא לירידה בשימוש במשככי כאבים או בהפסקת טיפול מניעתי למיגרנה (טופמקס במקרה שלך) בתיאום עם הרופא המטפל.
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)