מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במקומות שוניםאורלי01/01/2008
היי
אני בת 17 וכבר כשלושה שבועות אני סובלת מכאבים בכל הגוף.
הכאבים הם למשל במרפק ובאיזור שמעליו בשתי הידיים (בכל פעם ביד אחרת),באיזור מסויים בכף יד שמאל, באיזור הצלעות בצד שמאל, ברגל באיזור השוק וכו'..
הכאב מופיע כמה פעמים ביום למשך כמה שניות והוא לא תמיד אותו הדבר -מידי פעם זו תחושה של דקירות, לפעמים (בעיקר בכפות הרגליים) תחושת נימול ולעיתים יש לי גם תחושה של כמו מעין חשמול.
אני לא ממש בטוחה אבל האם הכאבים הם בעצמות או בשרירים.
לאחרונה החלו לי גם כאבים בחזה...תחושה של מעין לחץ.
עברתי בדיקות דם והכל יצא תקין.
וגם בדקו לי את הלב, הריאות, את כמות החמצן בדם והכל יצא תקין.
רציתי לשמוע את דעתך בקשר למה אתה חושב שזה יכול להיות. אני רק אציין שאני לא חושבת שהשרירים תפוסים לי מכיוון שלא עסקתי בכלל בפעילות גופנית מאמצת בזמן האחרון והכאבים נמשכים כבר כמעט חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכל הגוף
מוטי צ'חנובר01/01/2008אורלי שלום רב
במצב של כאב לא מוסבר חשוב למצות את הבדיקות הרפואיות הניתנות ע"מ לשלול מצבים שונים.
מדברייך אני כי מבין כי הבדיקות תקינות.
במצבים אלו הרפואה הסינית במיטבה: ניתן לטפל בכאבים שונים ותחושות של נימול או חשמול ביעילות באמצעות דיקור סיני. לתופעה קוראים בסינית bi-syndrom שפירושו כאבים שונים עקב חסימה אנרגטית באיזורי גוף שונים.
השיטה בטוחה, יעילה וללא תופעות לוואי.
ולשאלתך הבאה, הדיקור כמעט ואינו מורגש...
בהצלחה
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)