אנגיומה ורידית DVA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנגיומה ורידית DVA
    יוהנה
    16/11/2008

בת 51 בבדיקת MRI שבצעתי לפני חודש לאחר אירוע של חוסר תחושה וכבדות וטישטוש ראיה בצד ימין של הגוף תחושה שחלפה לחלוטין לאחר מספר שניות/שעות ביד מעצמה. טישטוש ראיה ותחושה של עילפון ונפילה לצד ימין קרה לי בעבר ונעלם מעצמו. תוצאות הMRI הם: משמאל -מודגם UBO זעיר בחומר הלבן בקטע הפריאטלי השמאלי. מימין-מודגמת אנגיומה ורידית שטוה DVA בחלק היותר אחורי של האונה הטמפרולית הימנית בקטע שאורכו ב-21 מ''מ. בלוטת היפופיזה דקה. מה זה אומר.... אני כבר נכנסת לסרטים של עצמי וכל כאב ראש מפחיד אותי אודה לכם על הסברומה עושים בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנגיומה ורידית DVA

הוספת תגובה

• יוהנה שלום,

פרופ` אייל יצחיאק
    17/11/2008

אנגיומה ורידית היא וריאנט ורידי שמהווה חלק ממערכת הורידים של המח. אין צורך לטפל בה ואין צורך לעקוב אחריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנגיומה וורידית זעירה

אריק באלין
    21/04/2013

שלום רב
    ברצוני לדעת האם חמור המקרה של אנגיומה וורידית זעירה במיקום פריונטריקולרי אחורי ימני לטרלית לאטריום של החדר הצדדי ימני.מדובר בהאדרה שטוחה במקומות אלו.
    מה ניתן לעשות במצב כזה? ישנם בחילות וכאבי ראש לעיתים קרובות!!
    אשמח לקבל תשובה לשאלתי
    בכבוד רב
    אריק באלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנגיומה וורידית זעירה - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    22/04/2013

קרוב לודאי שמדובר בממצא מקרי שלא קשור לתלונות אבל יש להתייעץ עם נוירולוג או נוירוכירורג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו