טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום מזה כחודשיים אני חשה כבדות ביד ורגל ימין לאחר אשפוז נשלחתי בו לא מצאו שום דבר חריג נשלחתי לבדיקת MRI בא מצאו DVA במוחון שמאל וDVA במוח שמאל. לאחר פגישה עם נוירולוג ובהמלצת הנוירולוג נאמר לי לא להתאמץ. לאחר שקראתי במספר פורומים על הנושא הבנתי שזו פתולוגיה מולדת ולרב אסימפטומטית ושאינה מסכנת חיים. אם כך מדוע המליצו לי לא להתעמל (אני פעילה ספורטיבית ועובדת בעבודה מאמצת). האם אכן יש צורך בהפחתת מאמץ פיזי או להמשיך לחיות את חיי כרגיל???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
DVA הינו הפרעה התפתחותית של המערכת הורידית אבל מהווה חלק מהניקוז הורידי של המח ואי לכך חיוני. רק במקרים נדירים יכול לגרום לדמם ובד"כ אסימפטומטי. אם זו הבעיה היחידה אז בדר"כ אין מניעה מהמשך חיים רגילים בריאים וללא מגבלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר